>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789147091683
Utgivningsdatum:2009-08-21
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 6313,25 KB

Adesso sì 1 och 2 är nya upplagor av Adesso 1 och 2. Böckerna har omarbetats, förenklats och innehåller flera nya texter, dialoger och uppfräschade övningar. Vi har tagit fasta på en mängd kommentarer från lärare som använt Adesso i några år och nya Adesso sì stämmer nu ännu bättre överens med lärarnas krav på ett bra läromedel i italienska.

Läs mer
Utmärkande drag
– Ett stadigt nybörjarläromedel
– Dialoger, berättande texter och realia
– Tydlig struktur
– Tydliga grammatikrutor
– Mycket hörförståelse
– Uppskattad lärarhandledning med lektionstips
Du kan välja att använda allt-i-ett-böckerna i serien Adesso sì som vanliga, tryckta böcker eller som Onlineböcker, beroende på hur digitalt ni vill arbeta med italienskan i ditt klassrum. I Onlineböckerna ligger ljudet från elev-cd:n inlagt på en länk på varje sida i boken, vilket är smidigt när man tränar hörförståelse i en digital studiemiljö.
Adesso sì 1
Adesso sì 1 är ett läromedel i nybörjaritalienska för gymnasieskolan och vuxenstudier, anpassat för steg 1. Adesso sì 1 är en allt-i-ett-bok och innehåller 8 kapitel med korta vardagsdialoger, berättande texter och realiatexter om vardagsliv och kultur i Italien. Till realiatexterna finns hjälpglosor bredvid texten. I varje kapitel finns grammatikrutor, Grammatica, där varje moment presenteras enkelt och lättfattligt med många exempel. Övningarna, Esercizi, är många och variationsrika, där eleverna gradvis och i lugn takt tränar upp den egna förmågan att kommunicera på italienska. Eleverna övar ord och fraser, uttal och grammatik i pedagogiskt strukturerade övningar, enskilt, i par eller i grupp.
All grammatik finns samlad i en speciell Minigrammatica.
Lärar-cd-skivorna innehåller samtliga texter, sånger, hörövningar och uttalsövningar.
Elev-cd:n innehåller bokens texter. Samma ljud ligger också i Onlineboken.
Lärarhandledningen innehåller metodiska tips med genomgång kapitel för kapitel, extra övningsmaterial i form av kopieringsunderlag samt prov med facit.
Adesso sì 2
Adesso sì 2 är uppbyggd på samma sätt som Adesso sì 1. Den håller ett lugnt tempo med långsamt stegrad svårighetsnivå och är nu ännu bättre anpassad till skolans steg 2-undervisning.
Allt-i-ett-boken börjar med ett repetitionskapitel, Revisione, av steg 1. Sedan följer 8 kapitel som innehåller korta vardagsdialoger, berättande texter och realiatexter och musik som ger glimtar av vardagsliv och kultur i Italien. Till realiatexterna finns hjälpglosor bredvid texten.
Basgrammatiken från Adesso sì 1 repeteras och varvas med presentation av nya grammatikmoment. I direkt anslutning till texter och grammatik finns variationsrika övningar, Esercizi, med träning i ordkunskap och kommunikation.
Boken innehåller många hörövningar och uppgifter där elevaktivitet och kommunikation står i centrum.
All grammatik finns samlad i bokens Minigrammatica.
Lärar-cd-skivorna innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar. Elev-cd:n innehåller bokens texter. Det är samma ljudspår som du också hittar i Onlineboken. Lärarhandledningen ger metodiska tips, extra övningsmaterial samt prov med facit.Nedladdningar:397
Besök:615

Läs boken Adesso sì 2 Kursbok i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Adesso sì 2 Kursbok pdf download
Adesso sì 2 Kursbok e-bok apple
Adesso sì 2 Kursbok bok pdf svenska
Adesso sì 2 Kursbok epub books download
Adesso sì 2 Kursbok las online bok
svenska Adesso sì 2 Kursbok pdf
Adesso sì 2 Kursbok book online
Adesso sì 2 Kursbok book på svenska
Adesso sì 2 Kursbok audiobook svenska gratis
Adesso sì 2 Kursbok pa svenska pdf free download
Adesso sì 2 Kursbok på svenska pdf
Adesso sì 2 Kursbok on kindle
Adesso sì 2 Kursbok epub on ipad
Adesso sì 2 Kursbok svenska audiobook free
Adesso sì 2 Kursbok ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *