>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789147113620
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2017-09-27
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 8283,53 KB

Akut radiologi beskriver radiologins roll och möjligheter i vårdkedjan för patienter som söker för akut medicinisk sjukdom eller skada. Texten är anpassad till nordiska förhållanden och täcker de vanligaste akuta tillstånd som kräver avbildning eller intervention.

Läs mer
Boken är indelad i fem delar. Den första handlar om traumatiska tillstånd, den andra om icke-traumatiska tillstånd. De följande behandlar pediatriska akuta tillstånd samt radiologiska undersökningar av intensivvårdspatienter. Slutligen beskrivs radiologiska interventioner och indikationer.

Om författarna
Under redaktion av-
Seppo K. Koskinen, professor och överläkare i bild- och funktionsmedicin vid Karolinska Institutet och Karolinska universitetssjukhuset. Han har en klinisk bakgrund inom sarkom-, trauma- och muskuloskeletal radiologi samt har en omfattande verksamhet inom forskning relaterad till extremitetsskador och multitrauma.
Roberto Blanco Sequeiros, verksamhetschef och professor i Egentliga Finlands Avbildningscentral vid Åbo universitetscentralsjukhus. Han har en klinisk bakgrund inom interventionell och muskuloskeletal radiologi samt har en omfattande verksamhet inom forskning relaterad till cancer och magnetisk resonanstomografi.
Som författare har tolv specialister deltagit, samtliga med stor erfarenhet av klinisk verksamhet inom sina respektive områden.Nedladdningar:539
Besök:867

Läs boken Akut radiologi i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Akut radiologi pdf download
Akut radiologi e-bok apple
Akut radiologi bok pdf svenska
Akut radiologi epub books download
Akut radiologi las online bok
svenska Akut radiologi pdf
Akut radiologi book online
Akut radiologi book på svenska
Akut radiologi audiobook svenska gratis
Akut radiologi pa svenska pdf free download
Akut radiologi på svenska pdf
Akut radiologi on kindle
Akut radiologi epub on ipad
Akut radiologi svenska audiobook free
Akut radiologi ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *