>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789163885921
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 6535,44 KB

TOVE JANSSON

Alice i Underlandet i Tove Janssons säregna stil och stämningsfulla skrud är den perfekta presentboken! LEWIS CARROLLS tidlösa och klassiska mästerverk Alice i Underlandet firar 150-årsjubileum 2015 och det uppmärksammar vi med en påkostad och lyxig presentutgåva med genomgående illustrationer av ingen mindre än TOVE JANSSON, Mumintrollens skapare och ”mamma”.

”Kära nån, jag är sen!” är en klassisk replik från den fantastiska berättelsen om flickan Alice som faller flera mil ner i ett kaninhål och hamnar i Underlandet. Där upplever hon osannolika äventyr och möter de mest underliga karaktärer- den galne hattmakaren, Cheshirekatten, den vita kaninen och drottningen Hjärter Dam, för att nämna några …

Generationer av barn har älskat denna klassiker som är skriven på ett enkelt och levande språk, full av ordlekar och logiska kullerbyttor och underhåller barn i alla åldrar. Tove Jansson förhöjer en redan oförglömlig läsupplevelse med sina skimrande och stämningsfulla illustrationer av Alice och världen som hon hamnar i.

Detta är årets mest efterlängtade presentbok! Passar lika bra till dopet, studenten som julklapp och födelsedagspresent, eller varför inte som present till dig själv?

”Åke Runnquists svenska översättning är suverän. /…/ Tove Janssons illustrationer matchar verkligen denna fina översättning på pricken.” BTJ-häfte nr 10, 2016, Kerstin Hagstrand-VelicuNedladdningar:392
Besök:935

Läs boken Alice i Underlandet i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Alice i Underlandet pdf download
Alice i Underlandet e-bok apple
Alice i Underlandet bok pdf svenska
Alice i Underlandet epub books download
Alice i Underlandet las online bok
svenska Alice i Underlandet pdf
Alice i Underlandet book online
Alice i Underlandet book på svenska
Alice i Underlandet audiobook svenska gratis
Alice i Underlandet pa svenska pdf free download
Alice i Underlandet på svenska pdf
Alice i Underlandet on kindle
Alice i Underlandet epub on ipad
Alice i Underlandet svenska audiobook free
Alice i Underlandet ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *