>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789174294064
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2014-07-14
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 2625,12 KB

En rik och komplex historia om kärlek, rasism och klass i Afrika och USA

Chimamanda Ngozi Adichies efterlängtade nya roman är en rik och komplex historia om kärlek, rasism och klass i Afrika och USA i vår egen tid. Precis som i sin genombrottsroman En halv gul sol lyckas hon som en modern Balzac skildra ett helt samhälle och en tidsanda genom några få, utmejslade öden.

Ifemelu och Obinze blir kära redan i tonåren i Nigeria. Hon får ett visum för att studera i USA, och meningen är att han ska följa efter. Men attacken mot World Trade Center kommer emellan. Män från afrikanska länder får ännu svårare att ta sig dit.
Det går för det mesta bra för Ifemelu, hon får vänner och har förhållanden, och startar en uppmärksammad blogg om öppen och dold rasism i USA. För aldrig har hon varit så medveten om begreppet ras som där. Obinze reser till Storbritannien men kastas ut för att han saknat papper. Till slut går det bra för honom också. Väldigt bra. Han blir en rik man i det demokratiska Nigeria, gifter sig och får barn. När Ifemelu återvänder hem är det oundvikligt att de återupptar sin förbindelse. Där ställs de inför sitt livs svåraste beslut.

”Det är ovanligt att i en roman så sprängfylld med politiskt stoff och bitska skildringar av rasism och sexism hitta så mycket kärlek, ömsinthet och tro på människan.” Göteborgs-PostenNedladdningar:353
Besök:832

Läs boken Americanah i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Americanah pdf download
Americanah e-bok apple
Americanah bok pdf svenska
Americanah epub books download
Americanah las online bok
svenska Americanah pdf
Americanah book online
Americanah book på svenska
Americanah audiobook svenska gratis
Americanah pa svenska pdf free download
Americanah på svenska pdf
Americanah on kindle
Americanah epub on ipad
Americanah svenska audiobook free
Americanah ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *