>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789174333923
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 8862,49 KB

Suggestiv deckardebut

En varm sommarnatt försvinner sjuttonåriga Annabelle från det lilla samhället Gullspång, på gränsen mellan Västergötland och Värmland. Hennes föräldrar är utom sig av oro, lokalpolisen står handfallen och Missing people letar förgäves.

Kriminalinspektör Charlie Lager skickas dit tillsammans med sin kollega. Hon är utredare vid Nationella operativa avdelningen, en skicklig polis som i arbetet funnit de rutiner som hennes kaotiska inre behöver. Hon värjer sig, vill inte åka, men gör till slut som alltid: följer order. Det blir en resa bakåt i tiden. Hon tvingas återvända till platsen hon lämnade när hon var fjorton, ett förflutet och en barndom som hon gjort sitt bästa för att fly från. Väl där väcks minnena till liv. Av att växa upp där valmöjligheterna är få och drömmen om att ge sig av stark. Av mamman, som var allt det som Charlie är rädd för att bli, alkoholiserad och sjuk.

Medan hon försöker få fram sanningen om vem Annabelle var och vad som hänt henne, gör Charlie skrämmande upptäckter om sin bakgrund. Och hon tvingas möta sitt värsta minne: den gången hon lät en annan människa dö.

”Lysande deckare … : som en pockande svensk sommarnatt, med gäckande skuggor och snårig undervegetation. Här finns allt, även om det inte syns vid första anblicken.” Lotta Olsson, Dagens Nyheter

”… en deckare som överraskar på flera plan … Det är en välsnickrad och smart intrig med oväntade vändningar, där författaren lyckas hålla läsaren i ett stadigt grepp ända in i mål.” Maria Näslund, Göteborgs-PostenNedladdningar:537
Besök:882

Läs boken Annabelle i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Annabelle pdf download
Annabelle e-bok apple
Annabelle bok pdf svenska
Annabelle epub books download
Annabelle las online bok
svenska Annabelle pdf
Annabelle book online
Annabelle book på svenska
Annabelle audiobook svenska gratis
Annabelle pa svenska pdf free download
Annabelle på svenska pdf
Annabelle on kindle
Annabelle epub on ipad
Annabelle svenska audiobook free
Annabelle ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *