>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2017-06-30
ISBN-10:9789144113326
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 4128,42 KB

De flesta människor tillbringar en stor del av sina liv med att förvärvsarbeta. Arbetet och dess egenskaper påverkar den fysiska och psykiska hälsan, människors livskvalité och arbetsglädje. Men personens klassposition, ålder och livsfas, kön och härkomst spelar också en roll för olika utfall av arbete.

I Arbetslivet belyses och besvaras en mängd av de olika frågeställningar som dagens arbetsliv ger upphov till. Den ger en unik översikt över de förhållanden som råder på den svenska arbetsmarknaden, kombinerat med internationella utblickar. Boken ger också teoretiska perspektiv på hur olika förhållanden i arbetslivet kan förstås och förklaras. Sedan den senaste upplagan har kapitlen uppdaterats, viktiga perspektiv har breddats och antalet teman utökats för att ge en ännu mer sammansatt bild av arbetslivet. Härigenom har kapitel om välfärdstjänstearbete, konstnärligt arbete, attityder till arbete, yrkesstatus, erkännande och identitet samt europeiska arbetsmarknader tillkommit.

Boken vänder sig till alla som vill få kunskaper om arbetslivet. Den lämpar sig väl som litteratur på introducerande kurser om arbetsliv och arbetsmarknad vid universitet och högskolor. Boken är också intressant läsning för alla som vill skaffa sig perspektiv på frågeställningar och konfliktpunkter inom arbetslivsområdet.Nedladdningar:319
Besök:776

Läs boken Arbetslivet i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Arbetslivet pdf download
Arbetslivet e-bok apple
Arbetslivet bok pdf svenska
Arbetslivet epub books download
Arbetslivet las online bok
svenska Arbetslivet pdf
Arbetslivet book online
Arbetslivet book på svenska
Arbetslivet audiobook svenska gratis
Arbetslivet pa svenska pdf free download
Arbetslivet på svenska pdf
Arbetslivet on kindle
Arbetslivet epub on ipad
Arbetslivet svenska audiobook free
Arbetslivet ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *