>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2004-01-01
ISBN-10:9789144033280
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 3358,78 KB

Miljontals människor i världen tvingas leva i landsflykt. Under de senaste decennierna har tiotusentals av dem varje år hamnat i Sverige. Det är människor från många olika kulturer och samhällen, var och en med sin egen högst personliga historia.

Boken förmedlar grundläggande kunskaper om flyktingars livsvillkor i ursprungslandet och i exilen. Den tar upp innebörden och betydelsen av upplevda traumatiska händelser i form av politisk förföljelse, förtryck, fängelse, krig och allvarliga förluster. Boken beskriver och analyserar också mötet mellan flyktingen och Sverige och den psykologiska process som därvid uppstår – flyktingkrisen.

En avsevärd del av boken ägnas olika former av insatser och åtgärder för nyanlända flyktingar. Det kan vara psykiatriska behandlingsmetoder för barn och vuxna, psykosocialt arbete, hälsovård och insatser inom skolan och på förläggningar.

Författarna delar frikostigt med sig av egna erfarenheter i form av fallbeskrivningar vilket gör boken levande och konkret.

Boken vänder sig i första hand till studenter och personal inom vården och socialtjänsten. Även andra som möter flyktingar inom t.ex. skolor, frivilligorganisationer eller på förläggningar kan dra nytta av den. I denna andra upplaga har nya avsnitt om flyktingpsykiatri, folkhälsa och medicinsk antropologi tillkommit för att bättre tillgodose de grundläggande vårdutbildningarnas behov i dessa avseenden.Andra upplaganNedladdningar:558
Besök:636

Läs boken Att möta flyktingar i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Att möta flyktingar pdf download
Att möta flyktingar e-bok apple
Att möta flyktingar bok pdf svenska
Att möta flyktingar epub books download
Att möta flyktingar las online bok
svenska Att möta flyktingar pdf
Att möta flyktingar book online
Att möta flyktingar book på svenska
Att möta flyktingar audiobook svenska gratis
Att möta flyktingar pa svenska pdf free download
Att möta flyktingar på svenska pdf
Att möta flyktingar on kindle
Att möta flyktingar epub on ipad
Att möta flyktingar svenska audiobook free
Att möta flyktingar ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *