>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789137150734
Språk:Svenska
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 9248,66 KB

Det är juletid. På släktgården Neshov utanför Trondheim samlas tre bröder runt sin mors dödsbädd.
 Tor är äldste brodern. Han närmare sig de sextio och har levt hela sitt liv på gården. Han har skött djurhållningen och bokföringen åt modern, han har alltid låtit sig hunsas av henne och till och med avstått från kärleken för hennes skull. 
 Margido återvänder motvilligt till Neshov. Han är numera begravningsentreprenör, en plikttrogen man som möter omvärlden med sträng självbehärskning. I likhet med sin storebror är Margido ogift, och han har aldrig haft en relation med en kvinna. 
 Erlend möter också upp vid moderns dödsbädd, trots att han för länge sedan stötts bort från familjen på grund av sin homosexualitet. Numera är Erlend bosatt i Köpenhamn, där han arbetar som dekoratör och lever det goda livet tillsammans med sin partner Krumme. Men under Erlends lättsamma och till synes harmoniska yta bubblar en stark vrede mot familjen, en smärtsam vrede som han inte har anförtrott sin partner. 
 Torunn är Tors dotter från en kort passionerad relation, som Tors mor snabbt hejdade från att utvecklas till något mer beständigt. Torunn dyker upp på gården som en fullkomlig överraskning för alla bröderna.
 Tjugo år har gått sedan bröderna sågs. Tjugo år sedan modern styrde deras tillvaro med järnhand och familjen slutligen splittrades. När modern nu dör utlöser det en rad oväntade känsloreaktioner. Tiden är kommen för avslöjanden och kanske för försoning 
 Berlinerpopplarna är en gripande och spännande, charmfull och varmhjärtad roman om lögner, sorger och slitstarka familjerötter.

Anne B. Ragdes böcker har vunnit både läsarnas och kritikernas hjärta i Norge. För Berlinerpopplarna tilldelades hon det norska Riksmålsprisen 2004. Hon har skrivit flera romaner, novellsamlingar och barnböcker samt en prisbelönt biografi över Sigrid Undset.

 Nedladdningar:445
Besök:996

Läs boken Berlinerpopplarna i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Berlinerpopplarna pdf download
Berlinerpopplarna e-bok apple
Berlinerpopplarna bok pdf svenska
Berlinerpopplarna epub books download
Berlinerpopplarna las online bok
svenska Berlinerpopplarna pdf
Berlinerpopplarna book online
Berlinerpopplarna book på svenska
Berlinerpopplarna audiobook svenska gratis
Berlinerpopplarna pa svenska pdf free download
Berlinerpopplarna på svenska pdf
Berlinerpopplarna on kindle
Berlinerpopplarna epub on ipad
Berlinerpopplarna svenska audiobook free
Berlinerpopplarna ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *