>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2016-09-16
Språk:Svenska
ISBN-10:9789188171948
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1373,98 KB

Författaren bakom försäljningssuccéer som Herkulesserien, El Choco och Patrik Sjöberg-biografin skriver sin mest angelägna bok någonsin
 
En internationell thriller om den illegala handeln med noshörningshorn som idag betingar ett högre kilopris än både guld och kokain.
 
EN NOSHÖRNINGSHONA dödas brutalt på Kolmårdens djurpark medan svenske rockstjärnan Rob Chasey roar sig med att trasha hotellrum i New York.
 
Några timmar senare finner han sig själv på den sydafrikanska savannen, mitt i en global härva av smuggelkarteller och korrumperade diplomater.
 
Där visar det sig att han själv är främsta villebrådet, och att den enda han kan lita på är den omutligt vackra parkskötaren Thabisa.
 
Helt oväntat hittar Rob Chasey ett motangrepp frågan är bara om det även kan rå på det syndikat som ligger bakom mordet på den svenska noshörningen.
 
BLODMÅNE är en rapp bladvändare om det hänsynslösa spelet med utrotningshotade djur och de mänskliga offer som skördas på vägen. En deckare som skildrar, lika spännande som autentiskt, en av världens idag smutsigaste och farligaste världsmarknader.
 
MARKUS LUTTEMAN debuterade med den hårdkokta biografin El Choco. Han har också fått mycket uppmärksamhet för Det du inte såg samt för Per Holknekt 1960-2014. Tillsammans med Mons Kallentoft har han hittills gett ut de tre första delarna i Herkulesserien. Sammantaget har hans böcker sålt i 1 miljon exemplar.


Nedladdningar:418
Besök:765

Läs boken Blodmåne i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Blodmåne pdf download
Blodmåne e-bok apple
Blodmåne bok pdf svenska
Blodmåne epub books download
Blodmåne las online bok
svenska Blodmåne pdf
Blodmåne book online
Blodmåne book på svenska
Blodmåne audiobook svenska gratis
Blodmåne pa svenska pdf free download
Blodmåne på svenska pdf
Blodmåne on kindle
Blodmåne epub on ipad
Blodmåne svenska audiobook free
Blodmåne ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *