>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789173318136
Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 7347,88 KB

Vinnare i Gourmand Awards Sverige 2017, kategori FRENCH WINE

Vinet och odlarna

Mycket har sagts och skrivits om champagne. Vad finns att tillägga? Ganska mycket, konstaterar författarna till denna stimulerande och grundläggande bok om det ädlaste av viner. Champagnen har en lång och flärdfull historia. Konsumtionen ökar ständigt i världen. Vem älskar inte att höja ett bubblande glas vid fest och högtidliga tillfällen! I denna vackert illustrerade bok möter läsaren hundratals vinbönder och tar del av deras vinfilosofi och ambitioner.
Vad är det som gör champagne till just champagne? Författarna berättar om bakgrunden, tekniken, druvorna, geografin och naturligtvis om odlarna. De delar med sig av goda råd om hur man bäst uppskattar detta förträffliga vin enbart för sig eller i kombination med lämplig mat.
Myter och förlegade uppgifter korrigeras och ersätts med fakta. De små producenterna med odlarchampagne presenteras de som vanligtvis lever i skuggan av de stora husen. Här utreds vilka typer av champagne som finns- hur tillverkningen går till- vilka olika lagringskärl och tankar som används och vad de gör för skillnad för resultatet- vad distrikten och byarna står för- det ständiga arbetet i vingården- vad formuleringarna på etiketterna betyder etc. Champagnen rymmer en hel värld buteljerad i den klassiska flaskan.

Britt Karlsson och Per Karlsson har genom sina mångfalt prisbelönta böcker vunnit respekt inte bara i Sverige, de har fått internationella priser och deras böcker översätts till ett flertal språk. De bor i Paris men besöker hela tiden vinodlare runt om i Europa och andra vinländer.
Britt Karlsson och Per Karlsson är nationellt och internationellt belönade och uppmärksammade för sina ovanligt insiktsfulla och högkvalitativa böcker: Ett vin blir till, Vinet och miljön och Vinlandet Frankrike.Nedladdningar:446
Besök:657

Läs boken Champagne : vinet och odlarna i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Champagne : vinet och odlarna pdf download
Champagne : vinet och odlarna e-bok apple
Champagne : vinet och odlarna bok pdf svenska
Champagne : vinet och odlarna epub books download
Champagne : vinet och odlarna las online bok
svenska Champagne : vinet och odlarna pdf
Champagne : vinet och odlarna book online
Champagne : vinet och odlarna book på svenska
Champagne : vinet och odlarna audiobook svenska gratis
Champagne : vinet och odlarna pa svenska pdf free download
Champagne : vinet och odlarna på svenska pdf
Champagne : vinet och odlarna on kindle
Champagne : vinet och odlarna epub on ipad
Champagne : vinet och odlarna svenska audiobook free
Champagne : vinet och odlarna ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *