>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789147099085
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2013-08-13
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 5462,68 KB

Tionde upplagan! Under mer än 25 år har Controllerhandboken erbjudit oumbärlig vägledning för yrkesutövande controllers, chefer och studerande.

Läs mer
Controllerns expertroll innebär att se till att information om resurser och resultat speglar vad som är viktigt i en verksamhet, att den når fram dit den bör och kan påverka tankar och handlingar. I dag finns controllers i alla branscher, från offentlig verksamhet till mindre företag. Controllerns arbete måste därför i allt högre grad anpassas till skiftande förutsättningar. Controllerhandboken är en heltäckande handbok i hur man kan utforma och rikta ekonomistyrningen inom olika organisationer, oavsett bransch och sektor. Fokus ligger på hur bokens verktygslåda av metoder och modeller kan tillämpas på ett situationsanpassat sätt.
I denna tionde upplaga medverkar tjugonio av landets ledande forskare inom ekonomistyrning, nästan hälften för första gången! Nya kapitel har tillkommit om relationen mellan redovisning och styrning, om affärssystem, information som resurs och om hållbarhet. Kapitlen om belöningssystem och produktkalkylering har fått helt nya författare och i flertalet kapitel har nya medförfattare tillkommit. Nytt är också att Nils-Göran Olve nu delar redaktörskapet med Fredrik Nilsson.

Om författarna
Fredrik Nilsson är professor i företagsekonomi, särskilt redovisning, vid Uppsala universitet. Hans forskning är inriktad på hur ekonomistyrningen utformas och används för att formulera och genomföra strategier. Fredrik har tidigare publicerat ett flertal böcker inom ämnet ekonomistyrning, senast på Liber Ekonomistyrning för konkurrenskraft (2010, tillsammans med Nils-Göran Olve och Anders Parment).
Nils-Göran Olve är adjungerad professor vid Linköpings universitet, gästprofessor vid Uppsala universitet och managementkonsult. Huvudtemat i hans arbete är samspelet mellan strategi, informationsförsörjning och ansvar. Nils-Göran har publicerat ett stort antal böcker både i Sverige och utomlands, bl.a. Balanced Scorecard: I svensk praktik (medförfattare) och Controlling for competitiveness (medförfattare).Nedladdningar:525
Besök:946

Läs boken Controllerhandboken i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Controllerhandboken pdf download
Controllerhandboken e-bok apple
Controllerhandboken bok pdf svenska
Controllerhandboken epub books download
Controllerhandboken las online bok
svenska Controllerhandboken pdf
Controllerhandboken book online
Controllerhandboken book på svenska
Controllerhandboken audiobook svenska gratis
Controllerhandboken pa svenska pdf free download
Controllerhandboken på svenska pdf
Controllerhandboken on kindle
Controllerhandboken epub on ipad
Controllerhandboken svenska audiobook free
Controllerhandboken ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *