>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789137149479
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 3164,43 KB

Mörka hemligheter och eleganta fasader

I husen på Stockholms finaste gator döljs många familjehemligheter. När läkaren Folke Bergman kallas till ett skyddat kvinnoboende för att ta hand om två kvinnor som behöver läkarvård, vet han inte att det kommer leda till att hemligheten ur hans förflutna snart kommer att hinna ikapp honom.

Marianne Jidhoff försöker landa i sin nya roll som chef för den externa utredningsenheten när hon tillsammans med kriminalkommissarie Torsten Ehn, kriminalassistent Augustin Madrid och deras två nya kollegor får ett larm. En mycket känd idrottsman har hittats död, och man misstänker att det rör sig om ett mord. På ytan hade mannen en perfekt tillvaro med en framgångsrik karriär och ett lyckligt äktenskap. Då utredningen fördjupas får Marianne dock höra rykten om att mannen inte varit en så underbar make som det verkat. En otäck sanning om våld och övergrepp bakom stängda dörrar börjar visa sig, och snart är ingenting som de först trott.

Sjunde delen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie är här. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff är tillbaka. Denise Rudberg tar oss än en gång med in i guldfoajéer och sammetsklädda salonger. Krypande spänning och elegant underhållning i en värld där en vacker yta döljer många mörka familjehemligheter.Nedladdningar:252
Besök:995

Läs boken De sju som såg i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
De sju som såg pdf download
De sju som såg e-bok apple
De sju som såg bok pdf svenska
De sju som såg epub books download
De sju som såg las online bok
svenska De sju som såg pdf
De sju som såg book online
De sju som såg book på svenska
De sju som såg audiobook svenska gratis
De sju som såg pa svenska pdf free download
De sju som såg på svenska pdf
De sju som såg on kindle
De sju som såg epub on ipad
De sju som såg svenska audiobook free
De sju som såg ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *