>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789100167424
Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 4826,99 KB

Kärlek, maktspel och spioner

Ken Follett återvänder till skådeplatsen för succéromanerna Svärdet och spiran och En värld utan slut i en magnifik, episk berättelse med det turbulenta 1500-talet som fond.

Det är jul och Ned Willard är på väg tillbaka till hemstaden Kingsbridge. Än har han ingen aning om att det kommande året, 1558, ska vända upp och ned på hans eget liv, och förändra Europa för all framtid. Stadens mäktiga katedral tornar upp sig över en befolkning delad av religiös extremism och hat, där högt hållna principer ständigt krockar med vänskap, lojalitet och kärlek. Ned finner sig plötsligt stå på motsatt sida i konflikten som kvinnan han drömmer om att gifta sig med, Margery Fitzgerald.

När Elisabet I kröns till drottning vänder sig hela Europa mot England. För att skydda sig från lönnmördare, uppror och invasioner grundar den sluga och beslutsamma unga monarken landets första underrättelsetjänst. I Paris bidar Maria Stuart sin tid. Hon har utropats till Englands rätta ledare och hennes anhängare gör upp planer för hur man ska kunna avsätta drottningen. Skyddad av en liten, lojal grupp av spioner och hemliga agenter klamrar sig Elisabet I fast vid tronen. Samtidigt jagar Ned Willard den gåtfulle Jean Langlais, utan att veta att det bakom det tagna namnet gömmer sig en gammal klasskamrat som känner honom alltför väl.

Den eviga elden skildrar en ödestid, då våldet sprids från Edinburgh till Genève och Neds och Margerys kärlekshistoria tycks dömd att sluta i tragik. Precis som idag visar sig fienden inte vara rivaliserande trosuppfattningar. Den verkliga kampen utspelas mellan dem som tror på tolerans och kompromisser och de tyranner som vill tvinga sina idéer på andra, kosta vad det kosta vill.

Om första delen i Katedralserien:

”I Svärdet och spiran vävds tidlösa teman som kärlek, sorg, stolthet, förnedring, ambition och hämnd samman – allt mot en bakgrund av den fascinreande medeltiden.”
Oprah WinfreyNedladdningar:418
Besök:979

Läs boken Den eviga elden i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Den eviga elden pdf download
Den eviga elden e-bok apple
Den eviga elden bok pdf svenska
Den eviga elden epub books download
Den eviga elden las online bok
svenska Den eviga elden pdf
Den eviga elden book online
Den eviga elden book på svenska
Den eviga elden audiobook svenska gratis
Den eviga elden pa svenska pdf free download
Den eviga elden på svenska pdf
Den eviga elden on kindle
Den eviga elden epub on ipad
Den eviga elden svenska audiobook free
Den eviga elden ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *