>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789100159108
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 6811,13 KB

När beundran blir till besatthet

Den som finner är den fristående andra delen i Stephen Kings thriller-trilogi om Bill Hodges. Den första delen, Mr Mercedes, hyllades av kritikerna och tilldelades årets Edgar Award för bästa spänningsroman 2015.

Morris Bellamy är författaren John Rothsteins allra största fan. Han är fullkomligt besatt av den geniförklarade Rothstein och hans romaner om Jimmy Gold. Men Morris är besviken på sin idol. Rothstein har slutat skriva, och sålt sig till reklambranschen. Som straff måste han dö.

Efter att ha skjutit ihjäl Rothstein i författarens eget hem får Morris inte bara med sig pengarna i kassaskåpet, utan också en trave anteckningsböcker som bland annat visar sig innehålla det handskrivna manuset till ytterligare en Gold-roman. Morris hinner precis gömma undan anteckningsböckerna när omständigheterna gör att han hamnar i fängelse för ett annat brott.

Åratal senare finner en liten pojke vid namn Pete Saubers den undangömda skatten. En skatt som visar sig vara livsfarlig att ha i sin ägo. Den pensionerade kriminalaren Bill Hodges får nys om Petes trängda situation, och tillsammans med sina medhjälpare Holly och Jerome dras han in i fallet och i Morris Bellamys vansinne.

”Kings fantastiska nya stanna-uppe-och-läs-hela-natten-thriller är en smart och träffande berättelse om litterär besatthet, som påminner om klassikern Lida … underbar, otäck, rörande.”
The Washington PostNedladdningar:569
Besök:616

Läs boken Den som finner i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Den som finner pdf download
Den som finner e-bok apple
Den som finner bok pdf svenska
Den som finner epub books download
Den som finner las online bok
svenska Den som finner pdf
Den som finner book online
Den som finner book på svenska
Den som finner audiobook svenska gratis
Den som finner pa svenska pdf free download
Den som finner på svenska pdf
Den som finner on kindle
Den som finner epub on ipad
Den som finner svenska audiobook free
Den som finner ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *