>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789100171636
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 5965,66 KB

Och jag gick hemåt och tänkte att jag kanske måste skriva en berättelse trots allt. En berättelse inte bara om Stella och Alex och mig och våra föräldrar, utan också om barnen, om Sandi och Amir och Tommi Hjelt. Och jag tänkte att den berättelsen måste bli mycket sannare än de andra berättelserna jag skrivit. För att vi levde i den tid vi levde i. För att det finns mörker, och för att det finns ljus. Och så nästa motvilliga tanke: att i så fall skulle jag också tvingas möta ljuset och mörkret i mig själv.

Den svavelgula himlen spänner från det solblekta 1960-talet till vår mörka tid. En Helsingforspojke växer upp i skuggan av den välbärgade och mäktiga familjen Rabell, som har en ståtlig gård i närheten av hans föräldrars enkla sommarstuga. Pojken blir vän med den självsäkre Alex och får vistas nära familjen, som bär på hemligheter under den polerade ytan. Men han blir också förälskad i Alex lillasyster Stella Rabell. Deras band är starkt men relationen är skoningslös, och genom decennierna kretsar de två ständigt kring varandra utan att kunna välja eller välja bort kärleken, samtidigt som den stora världen förändras och tränger in i deras liv.

Det ären episk Helsingforsskildring om familjeband, kärlek och vänskap, men också en kritisk genomlysning av hur våra drömmar och minnen färgas av kön, klass och tidens gång. Här finns författarskapets alla signum och i romanen hörs ekon från Kjell Westös tidigare verk. Men laddningen är starkare och svärtan djupare än förr.

”Det kan sägas direkt. Samma år som Finland firar sitt 100-årsjubileum som självständig nation kommer höstens bästa svenska roman från Finland.” – Dagens NyheterNedladdningar:268
Besök:764

Läs boken Den svavelgula himlen i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Den svavelgula himlen pdf download
Den svavelgula himlen e-bok apple
Den svavelgula himlen bok pdf svenska
Den svavelgula himlen epub books download
Den svavelgula himlen las online bok
svenska Den svavelgula himlen pdf
Den svavelgula himlen book online
Den svavelgula himlen book på svenska
Den svavelgula himlen audiobook svenska gratis
Den svavelgula himlen pa svenska pdf free download
Den svavelgula himlen på svenska pdf
Den svavelgula himlen on kindle
Den svavelgula himlen epub on ipad
Den svavelgula himlen svenska audiobook free
Den svavelgula himlen ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *