>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789144072098
Utgivningsdatum:2011-08-22
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1741,28 KB

Det ordnar sig är en introduktion till området organisation och kön. I boken kan du läsa om kunskapsfältet ”kön” generellt och om organisationsteorier med könsperspektiv. Det är också en bok som betonar betydelsen av organisationsnivån för förståelsen av hur kön skapas och ordnas i samhället. Boken har fyra teman: struktur, kultur, ledarskap, jämställdhet och mångfald. Ett praktikfall exemplifierar resonemangen i de olika kapitlen. Bokens innehåll anknyter till titeln Det ordnar sig på flera olika sätt, genom att beskriva allt ifrån hur kön ”ordnas” i organisationer till hur såväl positiva som negativa attityder till organisatorisk förändring kommer till uttryck.

Det ordnar sig som publicerades första gången 2001 har varit en populär lärobok på universitet och i andra utbildningar i arbetslivet. Den nya utgåvan har uppdaterats i alla delar med ny forskning, nya kapitel om kultur, jämställdhet och mångfald samt ett avsnitt om entreprenörskap. Diskussionen om makt och förändring har utökats och i det avslutande kapitlet presenteras en samlad teori om organisation och kön.

Boken riktar sig såväl till studenter i bl.a. ekonomi, statsvetenskap, sociologi, antropologi, psykologi och genusvetenskap, som till chefer, personal-ansvariga, jämställdhetshandläggare och andra som arbetar med förändring och utbildning i organisationer. Boken är skriven av fyra forskare i gruppen Fosfor vid avdelningen Genus, organisation och ledning, Institutionen för industriell ekonomi och organisation, vid Kungliga Tekniska högskolan.Nedladdningar:287
Besök:862

Läs boken Det ordnar sig i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Det ordnar sig pdf download
Det ordnar sig e-bok apple
Det ordnar sig bok pdf svenska
Det ordnar sig epub books download
Det ordnar sig las online bok
svenska Det ordnar sig pdf
Det ordnar sig book online
Det ordnar sig book på svenska
Det ordnar sig audiobook svenska gratis
Det ordnar sig pa svenska pdf free download
Det ordnar sig på svenska pdf
Det ordnar sig on kindle
Det ordnar sig epub on ipad
Det ordnar sig svenska audiobook free
Det ordnar sig ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *