>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789163612541
Utgivningsdatum:2017-08-17
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 3478,84 KB

Det här är boken för dig som vill ha mer tid med barnen. Och för barnen är det en chans att lära sig nya spännande saker tillsammans med sina föräldrar. Att laga mat med sina barn är utmanande, lärorikt och roligt. Men hur lagar man mat med barnen utan att det blir fullt kaos på köksbänken, i kastrullerna och i resten av köket? Hur får man barnen att behålla fokus och intresse? Och hur lagar man god mat som också är nyttig?

I den här boken finns svaren. Den är maxad med matinspiration för hela familjen. Recepten är fria från gluten, mjölk och socker. De är enkla att följa, med få ingredienser och moment. Allt är fiffigt uppdelat i hur man äter saker, till exempel: äta med händerna, dricka och äta med sked. Fokus ligger på ren och naturlig mat utan tillsatser. Ekotänket är påtagligt och det finns många tips på hur man lever renare och hållbart.

Här finns även många praktiska tips för att underlätta matplaneringen, samt annan kul inspiration kopplat till mat – som hur man groddar och planterar kärnor och förbereder ett nyttigare barnkalas. Men kanske viktigast av allt är att matlagningen sker på barnens nivå, med alla de knep och tips som krävs för att få dem engagerade. Stoltheten i ett par barnögon som lagat en måltid till resten av familjen är oslagbar. Det är inte bara barnets självkänsla som stärks, att laga mat tillsammans brukar också leda till att barnen får bättre aptit – något många föräldrar kämpar med.Nedladdningar:516
Besök:939

Läs boken Det stora matäventyret i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Det stora matäventyret pdf download
Det stora matäventyret e-bok apple
Det stora matäventyret bok pdf svenska
Det stora matäventyret epub books download
Det stora matäventyret las online bok
svenska Det stora matäventyret pdf
Det stora matäventyret book online
Det stora matäventyret book på svenska
Det stora matäventyret audiobook svenska gratis
Det stora matäventyret pa svenska pdf free download
Det stora matäventyret på svenska pdf
Det stora matäventyret on kindle
Det stora matäventyret epub on ipad
Det stora matäventyret svenska audiobook free
Det stora matäventyret ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *