>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2015-04-08
ISBN-10:9789163778360
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 8947,54 KB

Har du någon gång stannat upp och funderat över dagarna som går och livet som bara händer? Har du någon gång suckat och tänkt ”ska det vara så här”?
Hur kan dagar fyllda av glädje och positiva möten med andra människor plötsligt förändras på grund av en långsam kassakö eller ett utdraget möte som innebär att du blir sen till dagishämtningen. Kanske är det ett uttalande från en kollega som tar bort din glädje. Ett uttalande du uppfattar som kritik och som fick en annars så härlig dag att kännas tung.

Varför irriterar du dig på din partner, dina barn eller dina föräldrar? Varför tror du inte på dig själv eller kanske motsatsen: är en person som alltid tror sig veta bäst? Varför upprepar sig samma händelse på flera arbetsplatser eller varför slutar dina kärleksförhållanden på samma sätt?

Dina sanningar handlar om vardagen och om vilka tankar och sanningar som formar den. Vill du lära dig att hantera och ta dig förbi dagliga friktioner som ställer sig i vägen för ett lyckligare liv? Då ska du läsa den här boken. Steg för steg vägleder författaren dig genom sanningar, tankar, känslor och reaktioner. Du får konkreta och handfasta råd på hur du förändrar och skapar din verklighet, precis så som du vill ha den.

Boken hjälper dig att sluta leta efter fel hos dig själv och andra. Den stödjer dig i att utveckla relationen till dig själv, din partner, dina vänner & arbetskamrater. Den tar fasta på och utgår från vardagliga situationer som ofta leder till slitage och onödigt krävande inre och yttre konflikter.

Den här boken handlar om livet som livet verkligen är, och förslag på hur du kan välja att leva det. Den här boken är här för att förändra ditt liv.Nedladdningar:392
Besök:868

Läs boken Dina sanningar i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Dina sanningar pdf download
Dina sanningar e-bok apple
Dina sanningar bok pdf svenska
Dina sanningar epub books download
Dina sanningar las online bok
svenska Dina sanningar pdf
Dina sanningar book online
Dina sanningar book på svenska
Dina sanningar audiobook svenska gratis
Dina sanningar pa svenska pdf free download
Dina sanningar på svenska pdf
Dina sanningar on kindle
Dina sanningar epub on ipad
Dina sanningar svenska audiobook free
Dina sanningar ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *