>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789175037301
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1773,51 KB

Malin Fors fortsätter kampen mot ondskan – nu i Bangkok

Efter succén med årstids- och elementserierna, inleder Mons Kallentoft en ny svit inspirerad av de fem sinnena. I den första delen, Djävulsdoften, har kriminalinspektör Malin Fors lämnat Linköping för den myllrande miljonstaden Bangkok. En stad fylld av dofter, färger, ljud och smaker. Men också av korruption, våld och död.

Malin Fors befinner sig på flykt. Ett ouppklarat fall och en personlig kris har fått henne att falla dit igen. Hon har druckit sig genom kvällar och nätter, och allt snabbare närmat sig botten. Som en sista chans har hon fått tjänstledigt och erbjudits ett vikariat som sambandsofficer i Bangkok.

Att bryta med allt verkar vara det enda vettiga. Men ensamheten i den nya staden är svår att hantera och frestelserna finns överallt. Arbetet blir som vanligt Malins räddning, och hennes jaktinstinkter väcks när en svensk kvinna hittas mördad. Vem var kvinnan? Varför blev hon dödad på ett så brutalt sätt? Och hur kände hon den thailändske man som blir nästa offer?

Samtidigt som Malin kämpar mot sina demoner blir hon indragen i ett fall som förbryllar både den thailändska och den svenska polisen. Och hon måste gräva djupt i det förflutna för att finna svaren och den hänsynslösa mördare som är ute efter upprättelse och hämnd.

”… som djupdykning ner i den avgrund där Malin Fors befinner sig tillsammans med sina demoner är Djävulsdoften nästan för bra. Det hela är ytterst plågsamt, både att läsa och att fundera på i efterhand.”
Östgöta Correspondenten

”Det här är en bladvändare som fångar, det är inget snack om saken. Kallentoft visar att han fortfarande är grym på cliffhangers och flörtandet inför nästa bok gör att man längtar till andra delen i den här serien.”
Norran

”Mons Kallentoft är den hårdkokta kriminalgenrens främste svenska banerförare. Tempot är snabbt, handlingen tidvis smutsig och hjältarna inte så ädla som de kanske borde vara som rättvisans företrädare.”
Östra SmålandNedladdningar:326
Besök:644

Läs boken Djävulsdoften i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Djävulsdoften pdf download
Djävulsdoften e-bok apple
Djävulsdoften bok pdf svenska
Djävulsdoften epub books download
Djävulsdoften las online bok
svenska Djävulsdoften pdf
Djävulsdoften book online
Djävulsdoften book på svenska
Djävulsdoften audiobook svenska gratis
Djävulsdoften pa svenska pdf free download
Djävulsdoften på svenska pdf
Djävulsdoften on kindle
Djävulsdoften epub on ipad
Djävulsdoften svenska audiobook free
Djävulsdoften ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *