>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789175150956
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2015-08-18
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 4667,74 KB

Jennie är en upprorisk och strulig tjej i tjugoårsåldern som -jobbar på ett fik i Gamla stan. Ett fik som serverar spöken, älvor och andra varelser som kommit från sagor och myter. Domovoi berättar om en levande, fascinerande och ibland skrämmande värld, där mytologins väsen tagit plats i skuggorna och lever sida vid sida med människorna. Det utspelar sig i nutid, men på samma gång för länge sedan. Två vättar från Polen, som dessutom är lönnmördare på uppdrag från en häxmästare med ursprung i Vitryssland, har kommit för att hämta en påse med magiska ben. Jennie blir plötsligt indragen i en märklig historia där hennes farbror Ivan visar sig vara en ”domovoi”, en rysk hus-ande i exil. Jennies mormor visar sig samtidigt vara en ökänd häxa med ett långt förflutet, som hela tiden följs av den talande katten Bulka. Berättelsen rör sig längs vägarna upp genom Sverige över Gamla Stan, på båtar vid Skeppsholmen, till loppmarknader på landsbygden där oväntade ledtrådar uppenbarar sig.

Domovoi som är ett originalverk av Peter Bergting, en av de främsta serietecknarna inom fantasy och skräck i Sverige, som även har kommit ut på Dark Horse Comics i USA, var en anledning till att Bergting fick ta över serietidningen ”Baltimore” tillsammans med Mike Mignola, upphovsmannen till världssuccéen ”Hellboy”.

Peter Bergting slog igenom 2007 med ”The Portent del 1: De dödas rike”, som följdes av ”Tecken i skyn” som utkom 2014.Nedladdningar:546
Besök:678

Läs boken Domovoi i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Domovoi pdf download
Domovoi e-bok apple
Domovoi bok pdf svenska
Domovoi epub books download
Domovoi las online bok
svenska Domovoi pdf
Domovoi book online
Domovoi book på svenska
Domovoi audiobook svenska gratis
Domovoi pa svenska pdf free download
Domovoi på svenska pdf
Domovoi on kindle
Domovoi epub on ipad
Domovoi svenska audiobook free
Domovoi ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *