>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2015-04-08
Språk:Svenska
ISBN-10:9789187707223
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 3457,49 KB

”Ulf Stark har lyckats igen! En liten bok om kärlek är en helt underbar kapitelbok om den första kärleken. Ida Björs illustrationer har finkänsligt fångat den rätta stämningen. Det här är en fantastisk bok för nybörjarläsaren eller för högläsning och diskussion.”
Agneta Warheim, BTJ

Mamma och pappa döpte mig till Fred. Men det hjälpte inte. Det blev krig i alla fall. Och pappa måste åka iväg och bevaka en gräns någonstans långt upp i norr. Mamma stickade vantar och strumpor så att han inte skulle frysa, för det var den kallaste vintern på evigheter.

Det är den kallaste vintern på evigheter, och andra världskriget håller på att ta slut. Fred längtar efter att pappa ska komma hem och så är han kär i Elsa. Hon har burrigt hår och pratar i näsan. När Fred är med Elsa blir han alldeles varm.

En liten bok om kärlek är en varm berättelse för alla åldrar. Den utspelar sig i slutet av andra världskriget och ges ut exakt 70 år efter krigsslutet. Skriven av Ulf Stark och illustrerad av Ida Björs.

”Ingen kan som Ulf Stark skildra hur det var att vara barn i mitten av förra seklet – här i en ljuvligt illustrerad karamell till kapitelbok.”
Erika Hallhagen, Svenska Dagbladet

”Till synes enkla skeenden visar sig vid närmare påseende ha många skikt. Ulf Stark skriver oss inte på näsan. Han förskjuter bara berättelsen en aning så att vi upptäcker väsentligheter i gliporna. Ida Björs illustrationer ackompanjerar. … Ida Björs precist placerade ögonprickar tecknar samförstånd utan åthävor. Ja, ni fattar. Det här är en bok att tycka om.”
Pia Huss, Dagens Nyheter

”Ida Björs född 1973 har gjort ett beundransvärt arbete med att illustrera tiden på ett realistiskt och humoristiskt sätt. Jag har bara lovord för den här varma, livfulla och romantiska kapitelboken om en inte alltför avlägsen tid i Sverige.”
Britt Jakobsson, Länstidningen Östersund

”Ida Björs finkänsliga och humoristiska akvareller ackompanjerar stämningsskapande historien En längtansberättelse för barn från åtta år och uppåt är detta.”
Lena Kjersén Edman, Västerbottens-Kuriren

”Ulf Starks omisskännliga, lugna stämma berättar om Freds känslor för klasskamraten … Den där fina berättarrösten med sin ibland snudd på lakoniska klang ljus sätter decembereftermiddagarna … Kapitlen är mycket korta och fint illustrerade i färg av Ida Björs. … Det är humor och ömma känslor, stickade ylletröjor, röda näsor och rött bultande hjärtan.”
Stina Nylén, Göteborgs-PostenNedladdningar:459
Besök:828

Läs boken En liten bok om kärlek i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
En liten bok om kärlek pdf download
En liten bok om kärlek e-bok apple
En liten bok om kärlek bok pdf svenska
En liten bok om kärlek epub books download
En liten bok om kärlek las online bok
svenska En liten bok om kärlek pdf
En liten bok om kärlek book online
En liten bok om kärlek book på svenska
En liten bok om kärlek audiobook svenska gratis
En liten bok om kärlek pa svenska pdf free download
En liten bok om kärlek på svenska pdf
En liten bok om kärlek on kindle
En liten bok om kärlek epub on ipad
En liten bok om kärlek svenska audiobook free
En liten bok om kärlek ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *