>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789177950028
Utgivningsdatum:2018-01-22
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 2817,78 KB

Söndagarna var fridfulla dagar. Han skulle ligga och dra sig. Njuta av hur långt han kommit. Och senare skulle dörrklockan ringa. Han skulle öppna ytterdörren. Och han skulle dö.

Den fridfulla badorten utanför Dublin lamslås av chock när en pensionerad, uppburen domare blir brutalt mördad i sitt eget hem. Grannen, den före detta polisinspektören Michael McLoughlin som gör sitt bästa för att njuta av det fridfulla pensionärs livet, dras oundvikligen in i utredningen och börjar nysta i domarens förflutna. Det leder honom tillbaka till sin egen far som årtionden tidigare mördades av IRA. Förövaren är fortfarande på fri fot, utom lagens räckhåll.
När han söker sanningen bakom de båda brotten hamnar han i en spiral av utpressning och våld, samtidigt som mörka familjehemligheter kommer upp till ytan. Julie Parsons skriver mästerligt om hur decennier av krig och våld fortfarande är öppna sår i dagens Irland, och hur händelser en generation bakåt i tiden kastar skuggor in i vår samtid.

JULIE PARSONS är en av Irlands mest skickliga spänningsförfattare, och hennes debut Mary, Mary från 1999 väckte stor internationell uppmärksamhet. Parsons böcker har kommit ut i mer än tjugo länder, och efter många års tystnad gör hon nu en efterlängtad comeback med En sista söndag.

Med Julie Parsons bryter den psykologiska spänningsromanen ny mark THE NEW YORK TIMES

Julie Parsons personifierade irländsk spänningslitteratur innan den ens fanns. Långt innan det pratades om psykologisk spänning () skrev Parsons intelligenta, nyanserade thrillers i klass med Patricia Highsmith och Ruth Rendell. THE IRISH TIMES

Sagt om Julie Parsons tidigare böcker:
fantastiskt skrivet och skakande JOYCE CAROL OATES
Mästerligt. MINETTE WALTERS

Hon är en av de sällsynta författarna som framgångsrikt kan kombinera en psykologisk blick, litterär stil och spänning som får hjärtat att stanna. JEFFREY DEAVERNedladdningar:334
Besök:627

Läs boken En sista söndag i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
En sista söndag pdf download
En sista söndag e-bok apple
En sista söndag bok pdf svenska
En sista söndag epub books download
En sista söndag las online bok
svenska En sista söndag pdf
En sista söndag book online
En sista söndag book på svenska
En sista söndag audiobook svenska gratis
En sista söndag pa svenska pdf free download
En sista söndag på svenska pdf
En sista söndag on kindle
En sista söndag epub on ipad
En sista söndag svenska audiobook free
En sista söndag ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *