>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2018-04-05
ISBN-10:9789127149946
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 6352,33 KB

”En av de viktigaste böcker jag någonsin läst – en oumbärlig guide till hur man lär sig att se klart på världen.”- Bill Gates

När vi människor får frågor om globala trender svarar vi nästan alltid fel. Högskolestudenter, företagsledare, Nobelpristagare och högt uppsatta politiker – alla blir besegrade i omvärldskunskap av aporna på zoo. Hur kan det komma sig?

I Factfulness visar Hans Rosling, tillsammans med Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund, varför vi ständigt missförstår världens utveckling, och hur vi kan göra för att rätta till våra vanligaste missförstånd.

Med utgångspunkt i tio konkreta misstag vår hjärna gör – däribland vår tendens att dela upp världen i två läger, vårt oroade förhållningssätt till nyheter och vårt antagande att saker blir värre med tiden – kartlägger de hur vi kan bryta med våra tankefel och bli mer faktaorienterade. Metoden de presenterar, factfulness, handlar helt enkelt om den till synes enkla vanan att bara hysa åsikter som grundas i fakta.

Med samma passion och folkbildningsiver som han gjort till sitt kännetecken, och som syntes i självbiografin Hur jag lärde mig förstå världen, argumenterar Hans Rosling för ett mer faktaorienterat förhållningssätt till världen. Tillsammans med medgrundarna för stiftelsen Gapminder, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund, visar han hur en faktabaserad världsbild är både avkopplande, lärorik och produktiv.Nedladdningar:574
Besök:826

Läs boken Factfulness i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Factfulness pdf download
Factfulness e-bok apple
Factfulness bok pdf svenska
Factfulness epub books download
Factfulness las online bok
svenska Factfulness pdf
Factfulness book online
Factfulness book på svenska
Factfulness audiobook svenska gratis
Factfulness pa svenska pdf free download
Factfulness på svenska pdf
Factfulness on kindle
Factfulness epub on ipad
Factfulness svenska audiobook free
Factfulness ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *