>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2014-08-12
ISBN-10:9789147114221
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 4267,94 KB

Farmakologi är ett heltäckande läromedel som spänner över hela ämnesområdet, från basal till klinisk farmakologi. Här ges den grundvetenskapliga bakgrunden till hur läkemedel verkar, liksom kliniska beskrivningar där substansernas effekter ställs i relation till sjukdomarna, patienten och dagens sjukvård.

Läs mer
Boken täcker hela farmakologin med generella begrepp inom farmakodynamik och farmakokinetik, genomgång av verkningsmekanismer för alla betydande läkemedel, småmolekylära såväl som biologiska, liksom praktisk läkemedelsanvändning och läkemedelsutveckling. Denna tredje utgåva är rikt illustrerad och använder sig av enhetliga bildsymboler som hjälper till att förklara läkemedlens mekanismer.
Antalet läkemedel blir allt fler, och alla som i sitt yrke har arbetsuppgifter relaterade till läkemedel behöver ha heltäckande farmakologisk kunskap och förstå hur substanserna verkar i kroppen. Farmakologi möter det behovet. Boken vänder sig till studerande inom vård och medicin på grund- och vidareutbildningsnivå och till studerande inom utbildningar där farmakologi ingår, t.ex. biomedicinska analytikerprogrammet, apotekare, receptarier, läkemedelskonsulenter och produktspecialister.

Om författarna
Per Norlén är leg. läkare, specialist och docent i klinisk farmakologi, Erik Lindström är dr med. vet. farmakologi. Båda arbetar med forskning inom läkemedelsindustrin.Nedladdningar:397
Besök:692

Läs boken Farmakologi i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Farmakologi pdf download
Farmakologi e-bok apple
Farmakologi bok pdf svenska
Farmakologi epub books download
Farmakologi las online bok
svenska Farmakologi pdf
Farmakologi book online
Farmakologi book på svenska
Farmakologi audiobook svenska gratis
Farmakologi pa svenska pdf free download
Farmakologi på svenska pdf
Farmakologi on kindle
Farmakologi epub on ipad
Farmakologi svenska audiobook free
Farmakologi ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *