>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789163896552
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 8215,47 KB

Global succéserie för alla på mellanstadiet

Bokserien ”Dagbok för alla mina fans” har efter 11 delar vuxit till ett globalt fenomen med mer än 180 miljoner böcker i tryck världen över. Böckerna prisas för sin träffsäkra humor och förmåga att fånga in motvilliga läsare. Och den roliga och spännande formen med streckteckningar och ”handskriven” text lockar både lässvaga och läsvana.

Greg och hans familj kastar loss från vardagen! ”Kom till paradiset!” lockar reklamen för en tropisk semesterö och den slutkörda familjen Heffley hakar genast på. De flyr från vinterkylan och den annalkande julen för att få njuta av vila och värme. Några dagar i paradiset borde göra underverk för dem.

Men snart upptäcker de att den paradisiska ön är överreklamerad. Och där finns gott om semestersabotörer som kan spoliera en familjesemester: vanskliga utflyker, brännande solsveda, plågsam magsjuka och giftiga djur … Kommer de att få sina sköna semesterdrömmar uppfyllda, eller har de hamnat mitt i en mardröm?

”En av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats”, enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna – och ligger stadigt kvar där efter 10 år!

Sagt om Jeff Kinney och hans bokserie Dagbok för alla mina fans:

”Det är ömsom småfilosofiskt, ömsom pinsamt kul, precis som de tidigare böckerna./…/ Enkla och kul streckteckningar och handstilsliknande text gör boken lättläst och tryggt igenkännbar.” Svante Ors, Bibliotekstjänst

”Vad är hans trick? Att se till att varje boksida är rolig att läsa. Att aldrig tappa ödmjukheten inför svaret på frågan om hur man blir läst.” Jan Gradvall, Dagens Industri WeekendNedladdningar:383
Besök:866

Läs boken Fly fältet i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Fly fältet pdf download
Fly fältet e-bok apple
Fly fältet bok pdf svenska
Fly fältet epub books download
Fly fältet las online bok
svenska Fly fältet pdf
Fly fältet book online
Fly fältet book på svenska
Fly fältet audiobook svenska gratis
Fly fältet pa svenska pdf free download
Fly fältet på svenska pdf
Fly fältet on kindle
Fly fältet epub on ipad
Fly fältet svenska audiobook free
Fly fältet ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *