>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789127117860
Utgivningsdatum:2008-06-01
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 9455,48 KB

Många drömmer om att skaffa sig får som kan hålla landskapet öppet och ge råvaror till både mat och kläder. Och visst är det roligt att se lammen leka i hagen, men nogsamt akta sig för att komma alltför långt från tackan! Men de är inte fullt så lättskötta som man hoppas och det gäller därför att lära sig en hel del först.

Denna fårägarbibel har i 40 år varit den självklara handboken/uppslagsboken för alla som har en fårbesättning, liten som stor. Fårskötsel är visserligen en mycket gammal näringsgren, men den är under ständig utveckling. Numera lammar tackorna året om till exempel och det ger nya produktionsförutsättningar.

Boken Får har också utvecklats och kommer nu i en 8:e helt omarbetad och aktualiserad utgåva med Sveriges kunnigaste personer inom fårskötsel som författare. Den behandlar det mesta om får och fårskötsel: förutsättningar, raser, avel, fårkontroll, utfodring, fårens beteende, skötsel och vård, hälsovård, sjukdomar, kött, ull, skinn, fårens betydelse som landskapsvårdare och mycket mer.Nedladdningar:451
Besök:744

Läs boken Får i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Får pdf download
Får e-bok apple
Får bok pdf svenska
Får epub books download
Får las online bok
svenska Får pdf
Får book online
Får book på svenska
Får audiobook svenska gratis
Får pa svenska pdf free download
Får på svenska pdf
Får on kindle
Får epub on ipad
Får svenska audiobook free
Får ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *