>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789174295740
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 6712,53 KB

400 miljoner böcker sålda världen över!

Två dagar innan sin tolvårsdag vaknar Naomi Bowes mitt i natten. Ute drar det ihop sig till ett tryckande hett åskväder. Genom sovrumsfönstret ser Naomi sin pappa försvinna in bland träden bortanför huset och hon skyndar sig ner för trappan för att följa efter. Men något är fel. Pappa är inte på väg ner mot sjön för att ta sig ett svalkande dopp som Naomi trott. Han fortsätter rakt in i den mörka skogen.

Över femton år senare har Naomi bestämt sig för att lämna traumat i det förflutna bakom sig. Hon är inte längre den lilla flickan som hittade och befriade en fastbunden kvinna i en jordkällare i skogen, och avslöjade sin pappa som en av landets värsta seriemördare. Idag är hon en framgångsrik fotograf med ett nytt efternamn, och hon har precis köpt ett nedgånget men underbart gammalt hus vid havet, långt ifrån platsen där hon växte upp. Naomi längtar efter att bli lämnad ifred, men låter sig motvilligt charmas av de vänliga invånarna i det lilla samhället vid kusten. Inte minst av Xander Keaton, bilmekaniker och hängiven musiker, vars väg ständigt tycks korsas med hennes.

Men även om Naomi har funnit sin plats på jorden räcker det inte att lägga år och mil mellan nuet och det förflutna. Hennes pappas brott har skapat ringar på vattnet, och mardrömmen är långt ifrån över.Nedladdningar:228
Besök:715

Läs boken Förföljaren i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Förföljaren pdf download
Förföljaren e-bok apple
Förföljaren bok pdf svenska
Förföljaren epub books download
Förföljaren las online bok
svenska Förföljaren pdf
Förföljaren book online
Förföljaren book på svenska
Förföljaren audiobook svenska gratis
Förföljaren pa svenska pdf free download
Förföljaren på svenska pdf
Förföljaren on kindle
Förföljaren epub on ipad
Förföljaren svenska audiobook free
Förföljaren ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *