>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789163875670
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 1215,49 KB

Gör som Greg – en egen ”Dagbok för alla mina fans”! Skapa en ny succéserie …

Gillar du att läsa Gregs dagbok, förlåt ”loggbok”? Då gillar du säkert att göra din egen bok: där du är både författare, illustratör och huvudperson. Den här ”gör det själv-boken” innehåller allt du behöver för att köra igång. Dessutom med ett maffigt bonusmaterial: färgsidor med serier.

Här finns fullt med interaktiva sidor som bara väntar på att bli ifyllda. Gör roliga personlighetstest och kompistest, hitta på regler för din familj och rita ditt släktträd. Försök se in i framtiden, svara på närgångna frågor från Greg (och få goda råd av honom). Lista dina favoriter – och dina ”icke-favoriter”.
Börja skriva på din självbiografi och rita klart påbörjade serier. Skapa till slut dina egna historier och serier från grunden på de linjerade sidorna och i de tomma pratbubblorna längst bak i boken.

Simsalabim, innan du har hunnit läsa ut nästa Gregbok har du gjort din egen! Glöm bara inte att lägga din loggbok på ett säkert ställe när du är färdig med den. För när du blivit rik och berömd kommer den att vara värd en förmögenhet. Det säger Greg.

En bok att ge bort till alla som älskar Greg! Böckerna om Greg prisas brett för sin träffsäkra humor och särskilt för sin förmåga att fånga in motvilliga unga läsare och göra dem till ivriga sådana. Här inspireras alla Gregläsare till eget ritande och skrivande – på Gregvis!

”Greg skriver lakonisk dagbok om tillvaron med jobbiga syskon och pubertetselände. Humorpärla med stor igenkänning för yngre.” Yukiko Duke, Vi läserNedladdningar:494
Besök:963

Läs boken Gör det själv-bok i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Gör det själv-bok pdf download
Gör det själv-bok e-bok apple
Gör det själv-bok bok pdf svenska
Gör det själv-bok epub books download
Gör det själv-bok las online bok
svenska Gör det själv-bok pdf
Gör det själv-bok book online
Gör det själv-bok book på svenska
Gör det själv-bok audiobook svenska gratis
Gör det själv-bok pa svenska pdf free download
Gör det själv-bok på svenska pdf
Gör det själv-bok on kindle
Gör det själv-bok epub on ipad
Gör det själv-bok svenska audiobook free
Gör det själv-bok ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *