>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
ISBN-10:9789163871788
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 6648,62 KB

Pojkar skriver inte dagbok, eller? Hjälten i den här boken, Greg, gör i alla fall det. Och inte nog med det – han ritar fullt med bilder i den också. Det är mammans påhitt och han gör det motvilligt till en början. Men han har själv kommit på att denna loggbok, som han själv hellre kallar det, blir perfekt att sätta i händerna på journalisterna när han en gång i framtiden blir rik och berömd. För det kommer han att bli! Först ska han bara tackla tiden på mellanstadiet.
 I den här första boken i serien har ett nytt skolår precis börjat. Greg upptäcker att han numera får dela korridor med killar som är både större och styggare, och några som redan rakar sig. Själv hör han till en klenare sort, men vet precis hur han ska parera för att vinna cred utan alltför stor arbetsinsats – det gäller att bli lagom populär på skolan. När kompisen Rowley plötsligt klättrar förbi honom på popularitetsskalan får Greg bråttom att försöka vända kompisens nyvunna popularitet till sin egen fördel – med dråpliga konsekvenser. 

Jeff Kinney, formgivare och spelutvecklare, berättar i en tät mix av text och bild om sin roliga och coola antihjälte. Boken, en form av serieroman, har fått lysande kritik och gjort en kometfärd upp på topplistorna sedan den kom ut i april i USA, ligger bl.a. etta på New York Times bestsellerlista sedan i augusti.
 Den har en bakgrund som välbesökt nätdagbok sedan 2004 på www.funbrain.com där den hittills besökts av 50 miljoner läsare, genomsnittet i är är 100 000 läsare per dag. Ytterligare fyra delar av bokserien är under produktion. Läs nyheter på www.wimpykid.com och författarens blog på www.gregheffley.blogspot.com.

”Kul och lättläst med många bilder. Det dyker upp många situationer som man känner igen sig i. Extrainfo: Även fortsättningen Rodrick regerar är väldigt kul.” Kamratposten

”… övertygad om att den kommer att hitta en grupp läsare: killar som inte annars läser och som törstar efter roliga böcker.” Ulf Tegnander, BTJ-häftet

”Boken är kul och träffsäker, även om Gregs vardag är väldigt amerikansk. Det firas Halloween, det är uttagningar till skolans musikal, man pratar om year books, cheerleaders och skolpoliser. Men, vi är ju vana vid att se allt detta i amerikanska filmer och TV-serier så det är inte svårt att följa med i handlingen.”
http://babbelfisken.blogspot.com/2008/07/charmig-ny-dagbok-jag-menar-loggbok.htmlNedladdningar:382
Besök:814

Läs boken Gregs bravader i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Gregs bravader pdf download
Gregs bravader e-bok apple
Gregs bravader bok pdf svenska
Gregs bravader epub books download
Gregs bravader las online bok
svenska Gregs bravader pdf
Gregs bravader book online
Gregs bravader book på svenska
Gregs bravader audiobook svenska gratis
Gregs bravader pa svenska pdf free download
Gregs bravader på svenska pdf
Gregs bravader on kindle
Gregs bravader epub on ipad
Gregs bravader svenska audiobook free
Gregs bravader ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *