>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2016-01-12
Språk:Svenska
ISBN-10:9789174614558
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 9714,15 KB

Ge din kropp energi och välbefinnande – njut av mer än 60 spännande och lättlagade paleo-recept, fria från socker, gluten och mejeriprodukter.

Innan våra förfäder lärde sig att jaga åt de en kost bestående av vad de kunde hitta i naturen – ren och oförädlad mat – i huvudsak frön, nötter och bär. Den växtbaserade kosthållningen gav människan all näring hon behövde då, och gör det än i dag!
Växtproteiner är lätta för kroppen att ta upp, och är rika på kalcium och omättade fetter. Växtbaserad paleo ger en välbalanserad kosthållning där du naturligt får i dig protein, fett, kolhydrater och fibrer samt ett överflöd av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Nötter, groddar och frön är exempel på råvaror som är särskilt proteinrika. Grönkål, broccoli och alger innehåller precis som mejeriprodukter kalcium men är betydligt hälsosammare.
Jenna Zoe har skapat bokens recept, som vart och ett har detaljerad näringsinformation. Här finns rätter för dagens alla måltider. Börja till exempel med en gurkmejadryck innan du hugger in på en mättande frukost med auberginebacon eller paleo-plättar. Mumsiga munsbitar som proteintryfflar håller hungern borta och energin på topp, medan Jennas supersallader ger dig precis så mycket bränsle du behöver. Till festliga tillfällen kan du prova gnocchi på sötpotatis, fyllda portabellohattar eller en raw food-thaicurry. Och för att stilla ditt sötsug kan du med gott samvete unna dig goda belöningar som cheesecake med mango och grönt te, stenåldersglass eller chai-pannacotta.

Efter att ha lidit av en svampinfektion och kronisk hormonrubbning började JENNA ZOE studera näringslära med syfte att bli frisk inifrån och ut. Hon kom fram till att den föda som ger optimal hälsa är färska råvaror från växtriket – frukt, grönsaker, nötter och frön. Men hon vägrade tro att detta innebar att man måste äta massor av trist, ångkokt broccoli! Fast besluten att göra upp med sina gamla matvanor utan att känna sig missnöjd började hon utforska hur man kan göra hälsosam mat rolig och färgglad. Det resulterade i att hon ”nyttiggjorde” alla sina favoriträtter, snacks och sötsaker så att de blev både hälsosamma och goda.

”Boken passar perfekt för veganer och grönsaksälskare som söker ny inspiration och gärna blandar raw food med tillagade rätter och snabblagat med mer tidskrävande recept.”
Linda Ljungskog, BTJNedladdningar:267
Besök:994

Läs boken Grön paleo : proteinrika recept från växtriket i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket pdf download
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket e-bok apple
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket bok pdf svenska
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket epub books download
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket las online bok
svenska Grön paleo : proteinrika recept från växtriket pdf
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket book online
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket book på svenska
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket audiobook svenska gratis
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket pa svenska pdf free download
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket på svenska pdf
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket on kindle
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket epub on ipad
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket svenska audiobook free
Grön paleo : proteinrika recept från växtriket ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *