>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789172236677
Utgivningsdatum:2017-04-28
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 5279,13 KB

Denna bok är unik! Det är den enda bok som på ett både övergripande och detaljerat sätt går igenom ämnet kriminalteknik med utgångspunkt från svenska förhållanden och svensk lagstiftning. Bokens upplägg följer läroplanerna i kriminalteknik vid Polishögskolan, Sörentorp, och polisutbildningen vid Växjö universitet. Innehållet har granskats av elev- och lärargrupperna vid de båda utbildningsorterna.
Författarna har gemensamt drygt 90 års erfarenhet av polisarbete i allmänhet och kriminalteknik i synnerhet.

I denna tredje upplaga av boken är innehållet delvis omarbetat och uppdaterat för bättre pedagogisk utformning av kapitlen. Här tas bland annat upp fotografering och dokumentation, fingeravtryck, biologiska spår, stöldskydd och blodspårstolkning. I boken behandlas även hur dödsfall handläggs i Sverige, skador på brottsoffer, våld i nära relation, undersökning
av jakt, flora och miljöbrott, kunskap om bränder, skjutvapen, vapenlagstiftning bomber och illegal narkotikatillverkning.

Thomas Kupper har arbetat som kriminalteknisk fotograf under närmre 40 år. Han har arbetat vid tekniska roteln i Uppsala, Rikspolisstyrelsens Nationella Fingeravtrycksavdelning, NFA, och drygt 24 år vid Polishögskolan. Han har även arbetat vid polisutbildningen vid Växjö universitet. Thomas Kupper har erfarenhet från kriminaltekniskt arbete i Mellanöstern, Serbien, Montenegro och Estland. Han har även producerat utbildningsfilmer och informationsmaterial.

Jan Olsson är hemmahörande i Göteborg. Han har varit polis i drygt 45 år och har arbetat som kriminaltekniker i över 25 år och har också arbetat som förundersökningsledare. Även Jan Olsson har utlandserfarenhet från kriminaltekniskt arbete i bl.a. Serbien, Litauen, Montenegro och Palestina. De senaste åren har Jan Olsson arbetat vid Polishögskolan i Stockholm och under sju år som ämnesansvarig lärare i kriminalteknik vid polisutbildningen vid Växjö universitet.Nedladdningar:299
Besök:889

Läs boken Grundläggande kriminalteknik i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Grundläggande kriminalteknik pdf download
Grundläggande kriminalteknik e-bok apple
Grundläggande kriminalteknik bok pdf svenska
Grundläggande kriminalteknik epub books download
Grundläggande kriminalteknik las online bok
svenska Grundläggande kriminalteknik pdf
Grundläggande kriminalteknik book online
Grundläggande kriminalteknik book på svenska
Grundläggande kriminalteknik audiobook svenska gratis
Grundläggande kriminalteknik pa svenska pdf free download
Grundläggande kriminalteknik på svenska pdf
Grundläggande kriminalteknik on kindle
Grundläggande kriminalteknik epub on ipad
Grundläggande kriminalteknik svenska audiobook free
Grundläggande kriminalteknik ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *