>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789198382785
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 7846,79 KB

Sveriges största och nyaste bok om högskoleprovet.

”Jag är övertygad om att du bara behöver bläddra lite i den här boken för att upptäcka en enorm skillnad jämfört med andra högskoleprovsförberedande böcker på marknaden”.
-Författaren

På www.högskoleprovsboken.se (www.hpboken.se) kan du läsa ett gratis 40-sidigt utdrag ur boken och också se vad andra tycker om våra böckerna. Du kan också kontakta oss (info@hpboken.se) så mailar vi utdraget till dig.

Boken är den senaste upplagan av flaggskeppsboken i serien ”Högskoleprovsboken”. För första gången är den tryckt i färg. Formatet är större än tidigare, formgivningen helt ny och stora delar av innehållet har omarbetats och boostats från tidigare upplagor.

Från författaren: ”Jag minns när jag själv skrev högskoleprovet. När jag satt där under enorm tidspress var jag bara intresserad av en enda sak – hur jag med så lite ansträngning som möjligt kunde maximera min poäng. Inget annat. Jag började tänka på uppgifterna på ett annat sätt och det lönade sig. Efter högskoleprovet började jag skriva ner hur jag löste uppgifterna och det resulterade under hösten 2011 i högskoleprovsboken ”The White Book”. Jag tittade på andra böcker på marknaden men tyckte att de kändes för omständiga och inte särskilt rakt-på-sak. Skapandet av boken drevs av en stark övertygelse om att saker kunde göras bättre, att den ultimata högskoleprovsboken ännu inte var skriven. 2015 bytte vi namn på boken till ”Högskoleprovsboken” kort och gott och har sedan dess uppdaterat den flera gånger för att boosta innehållet och hålla det fräscht. Målet är och har dock alltid varit detsamma – att skapa den ultimata högskoleprovsförberedande boken. Den här boken är bokstavligen resultatet av tusentals timmars arbete under de senaste 6 åren. Jag har skrivit den bok som jag själv skulle ha velat läsa när jag skrev provet. Och jag har bara fyllt den med saker som jag vet att du kommer att ha stor nytta av – oavsett om du skriver högskoleprovet för första gången eller redan har skrivit det flera gånger tidigare.”

Den här boken, som täcker in alla delar av högskoleprovet, är skriven för dig. Författaren lär dig hur du under enorm tidspress och på snabbast möjliga sätt avgör vilket svarsalternativ som är rätt. Den är fullmatad med lösningstekniker, tips, knep, genvägar, m.m. – som verkligen fungerar! Boken är tänkt att spara dig massor med tid och förändra hur du tänker på högskoleprovet och hur du attackerar uppgifterna. För att skapa grunden till boken löste författaren varenda högskoleprov sedan 2006, gick genom och analyserade uppgifterna – så att du slipper göra det – för att hitta riktigt effektiva tekniker och strategier, knep och genvägar som tar dig till rätt svar på kortast möjliga tid.

Att lära sig från tidigare högskoleprov är en viktig pusselbit i strävan efter ett toppresultat. Därför får du också – något som ingen annan bok på marknaden ger dig – detaljerade lösningar till hela fyra tidigare högskoleprov så att du i lugn och ro kan räkna genom dem och lära dig av lösningarna om du fastnar på en uppgift.

Många har svårt med matematiken på högskoleprovet och därför får du även en stor pedagogisk genomgång av matematiken du måste kunna, varvat med många övningsuppgifter och exempel anpassade för högskoleprovet. Räkna ut komplicerade tal som 783/3680 på bara några sekunder, avgöra när det går att lösa uppgifter utan att räkna överhuvudtaget, och känn dig bekväm med matematiken som kommer på provet!

Ge dig själv de bästa verktygen för att lyckas på högskoleprovet i höst. Andreas Rahim har skrivit böcker om hur man lyckas på högskoleprovet i 6 år och har intervjuats av bl a tidningen Metro, Allastudier.se och Aftonbladet om hur man knäcker provet och får ett toppresultat. Han har även arbetat som provledare på högskoleprovet under många år. Tack vare en toppoäng på 2,0 kom han in pNedladdningar:331
Besök:674

Läs boken Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 pdf download
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 e-bok apple
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 bok pdf svenska
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 epub books download
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 las online bok
svenska Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 pdf
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 book online
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 book på svenska
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 audiobook svenska gratis
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 pa svenska pdf free download
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 på svenska pdf
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 on kindle
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 epub on ipad
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 svenska audiobook free
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *