>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2017-10-31
ISBN-10:9789170379994
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 6339,58 KB

Vi lever i en orolig tid när utvecklingen inom världspoli tiken tycks absurd, klimatkata stroflarmen ljuder allt högre och klyftorna i samhället bara blir djupare. Därför ger vi nu ut Rebecca Solnits klassiska aktivistbok Hopp som aldrig tidigare kommit på svenska.

I Hopp fångar Rebecca Solnit de senaste 50 årens historia av aktivism och samhällelig förändring, från Berlinmurens fall till de världsomfattande demonstrationstågen mot kriget i Irak. Genom att lyssna till några av de senaste århundradets största tänkare, så som Woolf, Gandhi, Borges, Benjamin och Havel, formulerar Solnit en tidlös vision kring politisk förändring. För att orka fortsätta kämpa, menar Solnit, måste vi erkänna de enorma framsteg som gjorts tack vare enskilda personers engagemang, men också lära oss leva med att framtiden är osäker och att de direkta följderna av vårt handlande inte alltid är uppenbara. Hopp kräver handling och handling hopp och nu behövs denna samverkan mer än någonsin.

Hopp (Hope in the dark) utkom första gången 2004. I de helt nyskrivna för – och efteror den berättar Solnit om bokens uppkomst och om vägen till framtidstro och handling i ett samhälle som kan kännas både osäkert och skrämmande.

Ett storslaget läsäventyr
Dagens ETC

”högintressant läsning
Dagens Nyheter

”Rebecca Solnit skriver kraftfullt. Jag minns fortfarande hur jag nästan slogs till marken av Män förklarar saker för mig. Här, med Hopp, lyfts jag snarare mot himmelska höjder. Jag blir så lycklig av att läsa hennes funderingar om folkliga rörelser, revolutioner och kraft. Om förändring och titelns hopp. Helt uppfylld blir jag.”
Fiktiviteter.seNedladdningar:232
Besök:663

Läs boken Hopp i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Hopp pdf download
Hopp e-bok apple
Hopp bok pdf svenska
Hopp epub books download
Hopp las online bok
svenska Hopp pdf
Hopp book online
Hopp book på svenska
Hopp audiobook svenska gratis
Hopp pa svenska pdf free download
Hopp på svenska pdf
Hopp on kindle
Hopp epub on ipad
Hopp svenska audiobook free
Hopp ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *