>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2014-09-30
ISBN-10:9789163610547
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 5517,85 KB

Våra hormoner styr inte bara om vi blir kvinnor eller män, de styr hela vår personlighet och individuella karaktärsdrag. De styr var någonstans på kroppen som fettet sätter sig, hur vi mår, hur länge vi sover och hur gamla vi blir. Genom att kartlägga ett par av de mest grundläggande hormonerna kan vi få en mer djuplodande förståelse för vårt beteende, humör och hälsa och också få makten att påverka det i en mer önskvärd riktning.

I hormonbibeln beskriver omfattande hur kroppens celler kommunicerar med varandra genom att regelbundet reglera hormonnivåerna, som i tät förbindelse med hjärnans signalsubstanser samverkar i en lång rad kedjereaktioner. Vi behöver inte vara offer för våra egna genetiska set-ups, utan kan påverka hur vi mår genom enkla medel som inkluderar kost, träning, tillskott och även beteendeförändringar. I den här boken får du veta hur.

Martina Johansson är civilingenjör i bioteknik och biofysik från Chalmers som brinner för hälsa och välmående. Sedan ett par år tillbaka har kroppens tillverkning, utsöndring och påverkan av hormoner varit ett stort intresse och forskningsområde, och det är med denna kunskap som grund som Hormonbibeln har vuxit fram. Martina har en av Sveriges mest välbesökta hälsobloggar, highfatfitness.net, där hon bloggar om kost, träning och hälsa.Nedladdningar:441
Besök:757

Läs boken Hormonbibeln i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Hormonbibeln pdf download
Hormonbibeln e-bok apple
Hormonbibeln bok pdf svenska
Hormonbibeln epub books download
Hormonbibeln las online bok
svenska Hormonbibeln pdf
Hormonbibeln book online
Hormonbibeln book på svenska
Hormonbibeln audiobook svenska gratis
Hormonbibeln pa svenska pdf free download
Hormonbibeln på svenska pdf
Hormonbibeln on kindle
Hormonbibeln epub on ipad
Hormonbibeln svenska audiobook free
Hormonbibeln ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *