>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<



Utgivningsdatum:2014-03-20
ISBN-10:9789186691714
Språk:Svenska
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 6739,61 KB

Vi rör oss mot ett allt mer hållbart samhälle, men det går sakta. Både företag och individer behöver få upp farten och komma vidare. Hemligheten ligger i att acceptera att hyfsat hållbart är hållbart nog, för ingenting är helt hållbart. Det finns alltid något som inte uppfyller kraven från samhället, chefen, medarbetarna och konsumenterna. Rädslan att bli anklagad för att grönmåla och skönmåla lamslår många som vill berätta om sina insatser för en hållbar utveckling.
Det finns massor av företag och produkter som är hyfsat hållbara idag, men vem som är mest hållbar råder det delade meningar om, bland både experter och allmänheten. Exklusivt för den här boken har Jessica Cederberg Wodmar genomfört en studie som undersöker dessa delade meningar närmare. Svaren ger en tydlig bild och slutsatsen är att alla har allt att vinna på att våga berätta mer. Men vi behöver fler som vågar.
”Hysfsat hållbar” ger gott om argument för att starta eller driva på det befintliga hållbarhetsarbetet. Med personliga ord, anekdoter, konkreta exempel och verktyg, varvat med coaching, visar Jessica Cederberg Wodmar hur man uppnår ett framgångsrikt hållbarhetsarbete och lyckas med en inspirerande kommunikation. Boken lär ut hur hyfsat hållbar gör världen bättre. Men också att förbättringen blir mycket större om man kan kommunicerar det man gör.


Nedladdningar:572
Besök:782

Läs boken Hyfsat hållbar i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Hyfsat hållbar pdf download
Hyfsat hållbar e-bok apple
Hyfsat hållbar bok pdf svenska
Hyfsat hållbar epub books download
Hyfsat hållbar las online bok
svenska Hyfsat hållbar pdf
Hyfsat hållbar book online
Hyfsat hållbar book på svenska
Hyfsat hållbar audiobook svenska gratis
Hyfsat hållbar pa svenska pdf free download
Hyfsat hållbar på svenska pdf
Hyfsat hållbar on kindle
Hyfsat hållbar epub on ipad
Hyfsat hållbar svenska audiobook free
Hyfsat hållbar ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *