>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789197660334
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 4574,76 KB

Konsten att på ett säkert och elegant sätt manövrera en segelbåt, förutsätter att man till fullo förstår de krafter som påverkar båten och dess balans. Det är lätt att säga men desto svårare att omvandla till praktik, när vind, vågor och eventuell ström tas med i bilden. Det är ur den vinkeln som båtkonstruk tören och seglaren François Chevalier har valt att be skriva det mesta man behöver veta för att kunna segla självständigt och säkert. Läsaren tas här med ombord på en imaginär lång seglingstur där alla nödvändiga manövrer utförs – allt från att hissa framför allt spinnaker och gennaker, ta in rev och manövrera för motor, till att bärga en man överbord, gippa och ankra för både motor och segel. Totalt beskrivs fler än 50 grundläggande manövrer i detaljerade steg-för-steg instruktioner och tydliga illustrationer. Det finns också mängder med tips och råd för att sporra läsaren att utvecklas som seglare.

När du har läst den här boken kommer du inte att sakna motivation att öva på att manövrera din båt lika elegant och säkert som kappseglarna!

Om författaren

Den franske författaren, utbildaren och båtkonstruktören François Chevalier är mycket omtyckt för sina böcker om segling och den höga kvaliteten på sina illustrationer. Hans långa erfarenhet som seglare – i allt från jollar till oceanseglare – och stora kunskaper om dagens moderna segelbåtar, förmedlas här genom tydliga och lättfattliga instruktioner som samtidigt är avancerade nog att väcka läsarens lust att vidareutvecklas som seglare.Nedladdningar:523
Besök:913

Läs boken Illustrerad segling i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Illustrerad segling pdf download
Illustrerad segling e-bok apple
Illustrerad segling bok pdf svenska
Illustrerad segling epub books download
Illustrerad segling las online bok
svenska Illustrerad segling pdf
Illustrerad segling book online
Illustrerad segling book på svenska
Illustrerad segling audiobook svenska gratis
Illustrerad segling pa svenska pdf free download
Illustrerad segling på svenska pdf
Illustrerad segling on kindle
Illustrerad segling epub on ipad
Illustrerad segling svenska audiobook free
Illustrerad segling ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *