>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789113047843
Utgivningsdatum:2012-11-08
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 5845,38 KB

Sofia och Janne packar väskorna för att bosätta sig utomlands. Sofia har höga ambitioner för sitt nya jobb som biståndschef på svenska ambassaden i Dhaka, huvudstaden i Bangladesh. Janne ställer motvilligt in sig på att vara medföljande man och ta hand om hem och barn.

Samtidigt mördas en ung kvinna, Mukta, av sin man i en liten by långt ute på landsbygden. Hennes småsystrar flyr till Dhaka för att undvika att giftas bort med åldrande män.

Mötet med verkligheten i Dhaka blir lika omtumlande för svenska Sofia och Janne som för flickorna från byn och deras tillvaro vävs snart samman med de unga systrarnas. Deras förutsättningar är helt skilda men var och en drivs av sin övertygelse, sina mål och drömmar. Sofia stöter snart på hinder i sitt arbete med jämställdhetsfrågor och byflickorna upptäcker att de kan tjäna egna pengar.

Berättelsen synliggör en värld med festande diplomater, magra textilarbetare och svenska småbarnsfamiljer. En värld där karri­äri­ster och idealister samsas runt samma pool och där terrorism och tennismatcher präglar vardagen.

Innan floden tar oss är en roman som doftar och stinker, sprakar av färg, brusar av liv och tar oss till platser och händelser i en myllrande fart. Med samma närvaro och humor skildras svenskarnas försök att göra gott och vara politiskt korrekta som de bangladeshiska byflickornas drömmar och vägval. En vid, stark och spännande skildring som på samma gång berör angelägna och svåra frågor som de mer vardagliga.Nedladdningar:416
Besök:995

Läs boken Innan floden tar oss i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Innan floden tar oss pdf download
Innan floden tar oss e-bok apple
Innan floden tar oss bok pdf svenska
Innan floden tar oss epub books download
Innan floden tar oss las online bok
svenska Innan floden tar oss pdf
Innan floden tar oss book online
Innan floden tar oss book på svenska
Innan floden tar oss audiobook svenska gratis
Innan floden tar oss pa svenska pdf free download
Innan floden tar oss på svenska pdf
Innan floden tar oss on kindle
Innan floden tar oss epub on ipad
Innan floden tar oss svenska audiobook free
Innan floden tar oss ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *