>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2011-10-04
ISBN-10:9789147908639
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 3828,93 KB

OBS!! Lösenordet till e-labb sitter på det lösa omslagets invikta sida fram.
Internmedicin beskriver den stora grupp medfödda och förvärvade sjukdomar som involverar kroppens olika organsystem såsom hjärta-lungor-cirkulation, mage-tarm, benmärg-blod, njurar, rörelseorganen och hormonsekretion.

Internmedicin utkom första gången 1978 och har sedan dess varit en kunskapskälla för medicinstuderande under hela utbildningen, och en oumbärlig uppslagsbok för kliniskt verksamma.

Med boken följer eLabbet som hjälper dig att tillämpa bokens innehåll och fördjupa dina kunskaper. Här kan du öva på interaktiva kunskapsfrågor och fallstudier. Du kan också göra kunskaps tester och ta del av fördjupnings- och bonusmaterial. Aktivera ditt eLabb på www.liber.se/online.

Läs mer
I denna femte reviderade upplaga, till vilken många experter och framstående forskare bidragit, är en majoritet av kapitlen nyskrivna och resterande uppdaterade. Varje sjukdomstillstånd beskrivs grundligt med uppgifter om bland annat etiologi, symtom, utredning och behandling. Framställningen är rikt illustrerad och kompletteras av ett stort antal hänvisningar som ger ökad användbarhet. I varje kapitel belyser man den centrala handläggningen med nyskrivna kliniska fall.
Till boken finns nu även det webbaserade studiestödet eLabbet!
eLabbet ingår i boken och hjälper dig i dina studier. Här kan du träna på dina kunskaper genom interaktiva kunskapsfrågor efter varje kapitel. Du kan också träna på verklighetstrogna patientfall. Du får fördjupningsmaterial såsom läs- och länktips. Med eLabbet studerar du snabbare och mer effektivt. Aktiveringskod till ett 12-mån-abonnemang följer med boken. Du aktiverar ditt eLabb påwww.liber.se/online. Du kan även köpa eLabbet separat som abonnemang 6 eller 12 månader. eLabbet finns då tillgängligt på Internet under 6 eller 12 månader från valfri dator. Inloggningskod skickas ut med post. Läs mer här om de separata abonnemangen för eLabbet till Internmedicin.

Om författarna
Ulf Dahlström är professor i kardiologi vid Hälsouniversitetet i Linköping. Han är specialist i internmedicin och kardiologi och verksam som överläkare vid Kardiologiska kliniken, Universitetssjukhuset i Linköping. Stergios Kechagias är docent och universitetslektor vid Hälsouniversitetet i Linköping. Han är specialist i internmedicin och medicinsk gastroenterologi och hepatologi och verksam som överläkare vid Endokrin- och mag-tarmmedicinska kliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping. Leif Stenke är docent vid Karolinska Institutet i Stockholm. Han är specialist i internmedicin och hematologi och verksam som överläkare vid Centrum för Hematologi på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.

Recensioner
”Boken ger en gedigen och faktaspäckad framställning av i princip allt som rör invärtesmedicin, som sjukdomar i njurar, mag-tarmkanalen, blod, hjärta och kärl. Här finns rikligt med illustrationer och även ett stort antal faktarutor och illustrativa patientfall. För att tillgodogöra sig innehållet krävs medicinska förkunskaper, men det är en utmärkt lärobok för den avsedda målgruppen av medicine studerande. Den kan även vara ett bra referensverk, som innehåller ett mycket utförligt register. Med tanke på den snabba utvecklingen inom medicinen, när det gäller utredning och behandling av sjukdomar, så bör en eventuell tidigare upplaga bytas ut.” BTJ häfte: 12101357, Lektör: Lars SvenssonNedladdningar:559
Besök:826

Läs boken Internmedicin, bok med eLabb i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Internmedicin, bok med eLabb pdf download
Internmedicin, bok med eLabb e-bok apple
Internmedicin, bok med eLabb bok pdf svenska
Internmedicin, bok med eLabb epub books download
Internmedicin, bok med eLabb las online bok
svenska Internmedicin, bok med eLabb pdf
Internmedicin, bok med eLabb book online
Internmedicin, bok med eLabb book på svenska
Internmedicin, bok med eLabb audiobook svenska gratis
Internmedicin, bok med eLabb pa svenska pdf free download
Internmedicin, bok med eLabb på svenska pdf
Internmedicin, bok med eLabb on kindle
Internmedicin, bok med eLabb epub on ipad
Internmedicin, bok med eLabb svenska audiobook free
Internmedicin, bok med eLabb ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *