>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789175032986
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 1396,79 KB

De tystas revansch

Tänker du först och talar sen eller talar du först och tänker sen? Blir du besvärad när expediter kommer fram till dig i affären eller tycker du bara att det är trevligt? Är du mest kreativ när du arbetar ensam eller när du arbetar i grupp?

I vår tid verkar ”utåtriktad och flexibel” vara de mest eftersökta egenskaperna på arbetsmarknaden, social kompetens värderas högre än yrkeskompetens och den som skriker högst får oftast som den vill. Det är en tid där inåtriktade, eftertänksamma och stillsamma karaktärsdrag har klassats som mentala sjukdomstillstånd. En tid där introversion ofta förväxlas med blyghet, arrogans och asocialt beteende. Inget kunde vara mer fel.

Om vi är introverta eller extroverta är en biologiskt hårdkodad del av vår personlighet. Detta har varit känt och har undersökts av vetenskapen i mer än hundra år. Trots det tillkommer hela tiden ny kunskap i ämnet. Linus Jonkman tar med läsaren på en fascinerande resa genom den introverta världen. Han berättar om sina egna och andras upplevelser som introverta och förklarar skilnaderna på och likheten mellan extroverta och introverta människor. Mycket av den friktion vi upplever i våra liv, både i yrkeslivet och privat, har sin botten i motsättningar mellan dessa båda läggningar. Förståelsen för vad det innebär att vara introvert har ökat avsevärt på sistone. Men vi har ännu inte sett någon platsannons som efterfrågar introverta människor.

I en värld där allt går fortare och fortare och där bruset blir starkare för varje dag kan det rentav vara en fördel att vara introvert, och de som fått den gåvan kan skatta sig lyckliga.

”… en befrielse … Med personliga anekdoter och dråplig humor humor visar Jonkman hur introverta fungerar och hur extroverta missförstår dem.” Svenska DagbladetNedladdningar:433
Besök:822

Läs boken Introvert : den tysta revolutionen i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Introvert : den tysta revolutionen pdf download
Introvert : den tysta revolutionen e-bok apple
Introvert : den tysta revolutionen bok pdf svenska
Introvert : den tysta revolutionen epub books download
Introvert : den tysta revolutionen las online bok
svenska Introvert : den tysta revolutionen pdf
Introvert : den tysta revolutionen book online
Introvert : den tysta revolutionen book på svenska
Introvert : den tysta revolutionen audiobook svenska gratis
Introvert : den tysta revolutionen pa svenska pdf free download
Introvert : den tysta revolutionen på svenska pdf
Introvert : den tysta revolutionen on kindle
Introvert : den tysta revolutionen epub on ipad
Introvert : den tysta revolutionen svenska audiobook free
Introvert : den tysta revolutionen ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *