>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789144104317
Utgivningsdatum:2014-07-22
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 3378,63 KB

Java direkt vänder sig till alla som vill lära sig att programmera. Den kan användas både av nybörjare och av mer erfarna läsare. Tidigare upplagor av boken har under flera år varit kurslitteratur i programmeringskurser på högskolor och universitet och i avancerade kurser på gymnasiet. Som titeln anger vill Java direkt ge läsaren möjlighet att lära sig att programmera i Java direkt, utan att gå vägen via andra programspråk.

Den teknik som används i boken baserar sig på det objektorienterade tänkandet, där man delar upp program i själv-ständiga moduler, s.k. objekt. Boken beskriver emellertid också ”vanlig”, traditionell programmering och visar de olika konstruktioner som ingår i det programmeringstekniska hantverket. Det gäller både enkla grundläggande konstruktioner och mer avancerade, som t.ex. hantering av parallella trådar.

Java är inte bara ett programspråk. Till Java hör även ett omfattande bibliotek med standardklasser. Dessa standard-klasser beskrivs i boken och de används för att skapa de objekt, som programmen byggs upp av. Speciellt utnyttjas klasserna i biblioteket Swing för att konstruera program med tilltalande, moderna  användargränssnitt.
Denna upplaga av boken baserar sig på version 8 av Java och beskriver bl.a. de viktiga tilläggen funktionsgränssnitt och lambda-uttryck.

Boken innehåller en mängd exempel. Varje kapitel avslutas dessutom med övnings exempel, som läsaren själv kan arbeta med. Kompletterande material till boken, bl.a. lösningar till alla övningsuppgifter, finns via fliken Extramaterial på

www.studentlitteratur.se/6796
Åttonde upplaganNedladdningar:419
Besök:719

Läs boken Java direkt med Swing i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Java direkt med Swing pdf download
Java direkt med Swing e-bok apple
Java direkt med Swing bok pdf svenska
Java direkt med Swing epub books download
Java direkt med Swing las online bok
svenska Java direkt med Swing pdf
Java direkt med Swing book online
Java direkt med Swing book på svenska
Java direkt med Swing audiobook svenska gratis
Java direkt med Swing pa svenska pdf free download
Java direkt med Swing på svenska pdf
Java direkt med Swing on kindle
Java direkt med Swing epub on ipad
Java direkt med Swing svenska audiobook free
Java direkt med Swing ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *