>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789163883644
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2015-07-01
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 5119,81 KB

Sjöodjur, UFO:n och gåtfulla byggnadsverk

Från Stonehenge och Atlantis till Area 51 och världens mest hemsökta by. Efter Jordens rekordbok, försvunna skatter och tuffa djur kommer nu ännu en spännande, lättläst och rikt illustrerad faktabok från Jens Hansegård och Anders Nyberg. Följ med på en fantasieggande resa över hela världen till mytomspunna platser där vad som helst kan hända. Följ med till jordens mystiska platser!

På en ö i Stilla havet reser sig väldiga stenstatyer från en förlorad civilisation. Djupt nere i en skotsk sjö lever ett enormt odjur. Mitt ute i en öken finns en hemlig militärbas där rymdvarelser har landat. Över hela jorden finns ouppklarade mysterier. Från Paris katakomber till Stonehenge och Bermudatriangeln. I ”Jordens mystiska platser” kan du läsa om oförklarliga händelser, mytomspunna varelser och gåtfulla byggnader från en svunnen tid. Här får du ta del av myterna och de knasiga teorierna, men också vetenskapliga slutsatser. Med lättläst text och detaljerade, spännande, roliga illustrationer är det här en perfekt bok för nybörjarläsaren och alla som gillar spänning och äventyr!

Jordens mystiska platser utsågs till 2015 års bästa faktabok för barn av Bokjuryn, barnens eget bokpris. Boken ingår i serien ”Lätt att läsa fakta”. Tidigare böcker i serien om vår fantastiska planet av Jens Hansegård och Anders Nyberg är Jordens tuffaste djur, Jordens försvunna skatter och Jordens rekordbok.

”Det här är en bok som passar utmärkt för en nyfiken tjej eller kille som har fått lite läsvana. Det är väldigt spännande läsning” Helena Eriksson, Barnboksprat.seNedladdningar:254
Besök:897

Läs boken Jordens mystiska platser i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Jordens mystiska platser pdf download
Jordens mystiska platser e-bok apple
Jordens mystiska platser bok pdf svenska
Jordens mystiska platser epub books download
Jordens mystiska platser las online bok
svenska Jordens mystiska platser pdf
Jordens mystiska platser book online
Jordens mystiska platser book på svenska
Jordens mystiska platser audiobook svenska gratis
Jordens mystiska platser pa svenska pdf free download
Jordens mystiska platser på svenska pdf
Jordens mystiska platser on kindle
Jordens mystiska platser epub on ipad
Jordens mystiska platser svenska audiobook free
Jordens mystiska platser ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *