>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789147115006
Utgivningsdatum:2015-08-12
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 6425,58 KB

Karlebo handbok har varit verkstadsfolkets bibel sedan 1936. Den 16:e upplagan är kraftigt omarbetad och utvidgad. Nya områden har tillkommit och all text och bild är granskad och uppdaterad. Idag riktar sig boken till tekniker på alla nivåer, från skolelev till civilingenjör. Den tjänar som lärobok och uppslagsverk med särskilt fokus på produktion och dess förutsättningar.

Läs mer
Karlebo handbok har varit verkstadsfolkets bibel sedan 1936. Idag riktar sig boken till tekniker på alla nivåer, från skolelev till civilingenjör. Den tjänar som lärobok och uppslagsverk med särskilt fokus på produktion och dess förutsättningar.
Boken ger en bra och lättillgänglig kunskap i ämnen som en ingenjör bör kunna – allt från matematik till miljöfrågor, fysikaliska begrepp, värmeteknik, hållfasthetslära, ellära, material med mera. Den ger också stöd till annan ämneslitteratur och för att friska upp minnet av tidigare kunskaper. Om boken används som handbok hittar du här det mesta från gamla måttenheter till materialtabeller och senaste standard inom olika områden.
Den 16:e upplagan är kraftigt omarbetad och utvidgad. Nya områden har tillkommit och all text och bild är granskad och uppdaterad. Avsnitt om exempelvis material, maskinelement, tribologi, produktionssystem, arbetsmätning, simulering och limning är nyskrivna. Helt nya avsnitt har införts om verktygsmaskiner, NC-teknik, industrirobotar, underhåll, kommunikation och information, mekatronik, elbilar, batterier och miljöteknik. Tabeller och hänvisningar till standarder är uppdaterade.
Karlebo-serien består av kvalificerade tekniska handböcker som blivit ett begrepp inom svensk industri och utbildning. Böckerna produceras i samarbete med ledande svenska experter. I Karlebo-serien ingår bl.a. Karlebo handbok, Materiallära och Svetshandbok.

Om författarna
Redaktionskommittén har bestått av civilingenjör Lennart Hågeryd, tekn. lic. Stefan Björklund, tekn. dr Göran Gustafsson och docent Bengt Rundqvist. Den har gjort merparten av arbetet med den nya upplagan och har haft ansvaret för innehållet, men flera nya medförfattare och granskare har medverkat. Många av landets främsta experter inom sina områden medverkar.Nedladdningar:265
Besök:743

Läs boken Karlebo handbok i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Karlebo handbok pdf download
Karlebo handbok e-bok apple
Karlebo handbok bok pdf svenska
Karlebo handbok epub books download
Karlebo handbok las online bok
svenska Karlebo handbok pdf
Karlebo handbok book online
Karlebo handbok book på svenska
Karlebo handbok audiobook svenska gratis
Karlebo handbok pa svenska pdf free download
Karlebo handbok på svenska pdf
Karlebo handbok on kindle
Karlebo handbok epub on ipad
Karlebo handbok svenska audiobook free
Karlebo handbok ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *