>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
ISBN-10:9789100173357
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 9794,67 KB

Tonåriga Alice Bodine är trött på alla krav som hennes omhuldande familj ställer och på att ständigt jämföras med sin perfekta syster Maureen. På systerns bröllopsdag rymmer hon från familjens gård för att prova på ett liv i frihet. Två år senare återvänder hon ångerfull till sina hemtrakter. Men på vägen hem blir hon kidnappad och bortförd, och förlorar allt hopp om att någonsin återse sin familj igen.

Tjugofem år har gått. Maureen lever tillsammans med man och tre barn ett gott liv på familjens gård, men saknaden efter Alice och frågorna kring hennes försvinnande är ständigt närvarande. En dag hittas en medtagen och svårt misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Kvinnan förs till sjukhus och visar sig vara den försvunna Alice. Nu börjar hennes långa väg till tillfrisknande, acceptans, läkande och förlåtelse. Samtidigt är hennes kidnappare på fri fot.

”Roberts har alltid en bra historia att berätta, med lika delar romantik och spänning, men i den här romanen gräver hon sig djupare och spänningsintrigen har fler lager. Med huvudpersonen Alice tar hon sig också till en ny nivå i sitt utforskande av fysiska och känslomässiga trauman och familjens och kärlekens helande kraft. [Roberts] rör sig här mot ett mörkare och mer komplext berättande, med strålande resultat.”
Kirkus ReviewsNedladdningar:568
Besök:946

Läs boken Kidnapparen i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Kidnapparen pdf download
Kidnapparen e-bok apple
Kidnapparen bok pdf svenska
Kidnapparen epub books download
Kidnapparen las online bok
svenska Kidnapparen pdf
Kidnapparen book online
Kidnapparen book på svenska
Kidnapparen audiobook svenska gratis
Kidnapparen pa svenska pdf free download
Kidnapparen på svenska pdf
Kidnapparen on kindle
Kidnapparen epub on ipad
Kidnapparen svenska audiobook free
Kidnapparen ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *