>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2017-09-19
ISBN-10:9789147112982
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 2764,94 KB

Kirurgi är ett komplett och skräddarsytt läromedel vars innehåll är anpassat till de svenska kursmålen i kirurgi. Dess pedagogiska upplägg, sammanfattningar i faktarutor och detaljerade illustrationer gör det lätt för läsaren att ta till sig kirurgiska kunskaper.

Läs mer
I denna nionde upplaga har all text reviderats och anpassats till rådande utrednings- och behandlingsprinciper. Kapitlet om chock är helt omskrivet av en ny författare. Genom förändringar i olika upplagor har Kirurgi successivt anpassats till målgruppen. Tidigare delar som varit alltför specialiserade har tagits bort och nytt innehåll, bland annat barnkirurgi och sarkom, har tillförts.
Kirurgi är sedan mer än 30 år en av grundstenarna i utbildningen av läkare. Boken är också ett värdefullt referensverk för läkare och annan vårdpersonal som kommer i kontakt med patienter med kirurgiska sjukdomar. Boken är skriven av Sveriges ledande läkare och forskare, samtliga specialister och verksamma inom sina respektive områden.

Om författarna
Bertil Hamberger är professor emeritus i kirurgi och verksam vid Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm. Ulf Haglund är professor emeritus i kirurgi och verksam vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.Nedladdningar:598
Besök:864

Läs boken Kirurgi i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Kirurgi pdf download
Kirurgi e-bok apple
Kirurgi bok pdf svenska
Kirurgi epub books download
Kirurgi las online bok
svenska Kirurgi pdf
Kirurgi book online
Kirurgi book på svenska
Kirurgi audiobook svenska gratis
Kirurgi pa svenska pdf free download
Kirurgi på svenska pdf
Kirurgi on kindle
Kirurgi epub on ipad
Kirurgi svenska audiobook free
Kirurgi ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *