>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789175150086
Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 3264,22 KB

Klas Katt har blivit en milstolpe i den svenska seriekulturen. I denna praktvolym har Kartago förlag samlat de sex böcker som gavs ut mellan 1979 och 1992, totalt över 500 sidor! Dessa böcker blir som en längre berättelse om Klas Katts sökande efter mening med livet.

För det mesta stannar Klas Katt hemma. Han nöjer sig med att betrakta världen från sitt fönster. När han dricker sitt kaffe finns det inget behov av sällskap. Men det händer att han beger sig ut i världen. Kanske träffar han då Olle Ångest som har en mer naiv inställning till livet. Trots att han vet att han kommer att misslyckas försöker han ändå bryta sin isolering. Och konstigt nog så händer det att han faktiskt blir lycklig. Svartsynen och den absurda humorn i Gunnar Lundkvists serier visar ett släktskap med Samuel Beckett, och i likhet med Samuel Becketts verk så finns det alltid en strimma av hopp.

Den första serieboken, ”Klas Katt i Hell City 1979” kan ses som en föregångare till den våg av svenska serier som fick sitt genombrott i Sverige i slutet av åttiotalet. Boken är också på många sätt en samtidsskildring. En serie visar hur poeten Bruno K. Öijer kastar ut ett stipendium i tunnelbanan. Därefter utkom: ”Klas Katt på nya äventyr”, ”Klas Katt på upptäcktsfärd”, ”Klas Katt och livets mysterier”, ”Klas Katt går vilse” och ”Klas Katt och Olle Ångest”. Samtliga dessa sex böcker ingår i sin helhet i ”Klas Katt dricker kaffe” som också innehåller över 100 sidor extramaterial varav 32 sidor är i färg. Extramaterialet består av serier och bilder som tidigare inte publicerats i bokform.

Gunnar Lundkvist har också gjort barnböckerna om Igelkotten och Mullvaden i samarbete med Anna Höglund. Gunnar Lundkvists senaste seriebok Klas Katt i Vilda Västern gavs ut av Kartago förlag 2010. För sina serier om Klas Katt har Gunnar Lundkvist bland annat erhållit Svenska serieakademins Adamsonstatyett 1994 och Seriefrämjandets Urhunden 2004.Nedladdningar:324
Besök:875

Läs boken Klas Katt dricker kaffe i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Klas Katt dricker kaffe pdf download
Klas Katt dricker kaffe e-bok apple
Klas Katt dricker kaffe bok pdf svenska
Klas Katt dricker kaffe epub books download
Klas Katt dricker kaffe las online bok
svenska Klas Katt dricker kaffe pdf
Klas Katt dricker kaffe book online
Klas Katt dricker kaffe book på svenska
Klas Katt dricker kaffe audiobook svenska gratis
Klas Katt dricker kaffe pa svenska pdf free download
Klas Katt dricker kaffe på svenska pdf
Klas Katt dricker kaffe on kindle
Klas Katt dricker kaffe epub on ipad
Klas Katt dricker kaffe svenska audiobook free
Klas Katt dricker kaffe ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *