>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789147103638
Utgivningsdatum:2011-08-18
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 9363,55 KB

I boken presenteras hur fysiologiska kunskaper och metoder används för att ställa diagnos, fastställa graden av sjukdom och följa effekten av behandling. Klinisk fysiologi är en bred lärobok som utöver det basala kunskapsstoffet även behandlar mer komplicerade förhållanden upp i särskilda fördjupningsavsnitt. Boken är rikt illustrerad med figurer och diagram i färg, EKG-kurvor och radiologiska bilder.
Klinisk fysiologi är avsedd för såväl grundutbildning som efterutbildning av biomedicinska analytiker, sjuksköterskor, sjukgymnaster och läkare.

Läs mer
Till boken finns det webbaserade studiestödet eLabbet, som ingår i boken och hjälper dig i dina studier. Här kan du träna på dina kunskaper genom interaktiva kunskapsfrågor efter varje kapitel och verklighetstrogna patientfall. Du får även fördjupningsmaterial såsom läs- och länktips. Med eLabbet studerar du snabbare och mer effektivt.
För dig som undervisar
eLabbet har en lärarresurs med material som underlättar och effektiviserar din undervisning. I lärarresursen hittar du information om hur eLabbet kan användas i undervisningen samt lärarmaterial som kan användas för gruppundervisning.

Om författarna
Björn Jonson har en bred vetenskaplig erfarenhet, numera med fokus på lungfunktion, och har publicerat över 200 vetenskapliga originalarbeten. Han har också konstruerat klinisk apparatur som bidragit till utvecklingen inom respiratorvård. Han har tidigare varit verksam vid universitetssjukhuset i Lund, under många år som avdelningschef, och är i dag professor emeritus vid Lunds universitet. Björn Jonson har alltid varit och är djupt engagerad i grund- och forskarutbildning. Hans pedagogiska ambition har bland annat tagit form i boken Klinisk fysiologi.
Per Wollmer är professor och överläkare i klinisk fysiologi och nuklearmedicin, sedan snart tjugo år verksam vid Skånes universitetssjukhus i Malmö. Han har sedan sin läkarexamen vid Lunds universitet undervisat i grund- och vidareutbildning samt handlett ett tjugotal doktorander – fysiologer, anestesiologer, internmedicinare och sjukgymnaster. Han föreläser om den friska och sjuka lungans funktion och om olika undersökningstekniker, och bedriver bred forskning inom bland annat lungfunktion, allergi, inhalerade läkemedel och arbetsfysiologi.Nedladdningar:358
Besök:653

Läs boken Klinisk fysiologi, bok med eLabb i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Klinisk fysiologi, bok med eLabb pdf download
Klinisk fysiologi, bok med eLabb e-bok apple
Klinisk fysiologi, bok med eLabb bok pdf svenska
Klinisk fysiologi, bok med eLabb epub books download
Klinisk fysiologi, bok med eLabb las online bok
svenska Klinisk fysiologi, bok med eLabb pdf
Klinisk fysiologi, bok med eLabb book online
Klinisk fysiologi, bok med eLabb book på svenska
Klinisk fysiologi, bok med eLabb audiobook svenska gratis
Klinisk fysiologi, bok med eLabb pa svenska pdf free download
Klinisk fysiologi, bok med eLabb på svenska pdf
Klinisk fysiologi, bok med eLabb on kindle
Klinisk fysiologi, bok med eLabb epub on ipad
Klinisk fysiologi, bok med eLabb svenska audiobook free
Klinisk fysiologi, bok med eLabb ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *