>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2011-02-18
ISBN-10:9789147094196
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 6848,21 KB

Klinisk omvårdnad ger de teoretiska och praktiska kunskaper som utgör grunden för den svenska sjuksköterskans bedömningar och omvårdnadsåtgärder.

Boken tydliggör vilka konsekvenser olika sjukdomar får för patienten. Den ger kunskap om hur patientens grundläggande behov bäst tillgodoses och beskriver sjuksköterskans ansvar och funktion i omvårdnaden. Vidare fokuseras de yrkesmässiga utmaningar som sjuksköterskan ställs inför i arbetet med olika patientgrupper.

En systematisk genomgång av aktuell forskning ligger till grund för uppdateringen av innehållet. I varje kapitel finns aktuella sökord, en fyllig förteckning med referenslitteratur samt förslag på fördjupningslitteratur och webbplatser.

Förutom redaktörerna Hallbjørg Almås, Dag-Gunnar Stubberud och Randi Grønseth har sammanlagt 68 författare, huvudsakligen sjuksköterskor, bidragit med fackkunskaper och erfarenheter från sina respektive områden. Resultatet är ett läromedel för sjuksköterskestudenter och ett uppslagsverk för den verksamma sjuksköterskan i såväl hemsjukvård som institutionsvård.

Läs mer
Klinisk omvårdnad är uppdelad i två delar. Läs mer här om Klinisk omvårdnad del 2.

Om författarna
Hallbjørg Almås är sjuksköterska och lärare med lektorskompetens, och har lång erfarenhet som förlagsredaktör. Almås är författare till flera kapitel i boken och har i de tidigare utgåvorna av Klinisk omvårdnad varit huvudredaktör och huvudförfattare.
Dag-Gunnar Stubberud är intensivvårdssjuksköterska och har en fil. kand. i vårdvetenskap. Han är förstelektor vid intensivvårdsutbildningen vid högskolan i Oslo. Stubberud har haft huvudansvaret för denna revision och är medförfattare till flera kapitel.
Randi Grønseth är sjuksköterska, har en fil. kand. i vårdvetenskap och arbetar som förlagsredaktör. Grønseth har haft förlagsansvaret för revisionen. Hon är också medredaktör och medförfattare till några kapitel.
Översättningen från norska är gjord av Gunnel A Wallgren, Inger Bolinder, Katarina Falk, Lisa Jones, Karin Larsson Wentz och Kristina Olsson.Nedladdningar:292
Besök:959

Läs boken Klinisk omvårdnad Del 1 i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Klinisk omvårdnad Del 1 pdf download
Klinisk omvårdnad Del 1 e-bok apple
Klinisk omvårdnad Del 1 bok pdf svenska
Klinisk omvårdnad Del 1 epub books download
Klinisk omvårdnad Del 1 las online bok
svenska Klinisk omvårdnad Del 1 pdf
Klinisk omvårdnad Del 1 book online
Klinisk omvårdnad Del 1 book på svenska
Klinisk omvårdnad Del 1 audiobook svenska gratis
Klinisk omvårdnad Del 1 pa svenska pdf free download
Klinisk omvårdnad Del 1 på svenska pdf
Klinisk omvårdnad Del 1 on kindle
Klinisk omvårdnad Del 1 epub on ipad
Klinisk omvårdnad Del 1 svenska audiobook free
Klinisk omvårdnad Del 1 ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *