>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789174614961
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 6132,33 KB

Om Martin inte hade tagit en promenad den natten hade han dött – som så många andra av husets invånare. Men han anar att skulden ändå är hans. Något hände för länge sedan, något han måste ha kommit på spåret – om han bara själv visste vad.
En manlig patient hade nyligen lagts in på det sjukhus där Martin arbetar som läkare. För länge sedan i Kongo kände han Martins farfar, påstod han. Han tycktes ha något viktigt han ville berätta, men innan han hann göra det hittades han död. Bredvid honom i sängen låg en spruta och några ampuller. Någon hade tystat honom med en överdos av morfin.
Martins pappa vägrar envist att svara på frågor som rör hans släkt, så Martin söker istället upp sin farbror i Belgien. Men än en gång händer det som inte får hända. Det är inte utan skäl som den svenska polisen döper Martin till Doktor Död …
Från Stockholm och Hedemora går trådarna till 60-talets Kongo och Burundi, för att till sist klippas av i ett fritidshus på Värmdö.

Kongospår är den andra fristående boken i serien om kirurgen Martin Roeykens. På Lind & Co utkommer i vår den tredje delen, Saharasyndromet, och den första boken, Turkanarapporten, återutges i pocket.

CHRISTIAN UNGE (f. 1972) är överläkare och har själv arbetat för Läkare utan gränser i Afrika.

Kongospår är en läsvärd historia där inget sover och intressanta överraskningar flödar, den är fängslande och svår att lägga ifrån sig.”
Tidningen KulturenNedladdningar:376
Besök:718

Läs boken Kongospår i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Kongospår pdf download
Kongospår e-bok apple
Kongospår bok pdf svenska
Kongospår epub books download
Kongospår las online bok
svenska Kongospår pdf
Kongospår book online
Kongospår book på svenska
Kongospår audiobook svenska gratis
Kongospår pa svenska pdf free download
Kongospår på svenska pdf
Kongospår on kindle
Kongospår epub on ipad
Kongospår svenska audiobook free
Kongospår ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *