>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2018-01-11
ISBN-10:9789147113668
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 3247,17 KB

Boken tar upp de rättsliga regler som behandlar köp av lös egendom och konsumentens avtal med näringsidkare om olika tjänster.

Läs mer
Varje dag äger en mängd olika köp rum. Det kan gälla köp av en dator eller en bil eller mer komplicerade köp av hela anläggningar till industrin. De rättsliga regler som behandlar köp av lös egendom har därför stor betydelse och ges ordentligt utrymme i boken.
Varje dag ingås också åtskilliga avtal om tjänster. Bilen behöver lämnas in för reparation, båten kräver vinterförvaring och huset måste renoveras. De regler som behandlar konsumentens avtal med näringsidkare om olika tjänster spelar en viktig roll och har ett eget kapitel i boken.
Boken tar också upp lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, som reglerar bland annat avtal som ingås på internet.
Dessutom finns här en genomgång av den särskilda lag som reglerar köp med hjälp av kontokort och andra så kallade betalningsinstrument. Vidare behandlas internationella köp i ett kapitel.
Köprättens grunder är främst avsedd att användas som grundläggande lärobok vid universitet och högskolor samt i olika yrkeskurser och företagsinterna utbildningar. Den lämpar sig också väl för var och en som på egen hand vill sätta sig in i köprättens grunder.

Om författarna
Peter Gerhard har under många år varit verksam som universitetslektor i handelsrätt vid Lunds universitet. Han arbetar som konsult och ansvarar också för olika utbildningsprogram inom näringslivet.Nedladdningar:392
Besök:625

Läs boken Köprättens grunder i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Köprättens grunder pdf download
Köprättens grunder e-bok apple
Köprättens grunder bok pdf svenska
Köprättens grunder epub books download
Köprättens grunder las online bok
svenska Köprättens grunder pdf
Köprättens grunder book online
Köprättens grunder book på svenska
Köprättens grunder audiobook svenska gratis
Köprättens grunder pa svenska pdf free download
Köprättens grunder på svenska pdf
Köprättens grunder on kindle
Köprättens grunder epub on ipad
Köprättens grunder svenska audiobook free
Köprättens grunder ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *