>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789170378041
Utgivningsdatum:2014-09-11
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 3353,14 KB

”Strömquists absolut största styrka ligger dock varken i hennes akademiska och historiska kunskap eller sättet att sylvasst skärskåda vår samtidskultur. Det är hennes befriande humor och förmåga att skapa visioner som verkligen får mig att jubla.” Elin Grelsson, Göteborgs-Posten

Liv Strömquists nya seriealbum Kunskapens frukt handlar om det som brukar kallas för det kvinnliga könsorganet. Vad är det för något? Och varför har mänskligheten ett så extremt osoft, bordelineartat love-or-hate-relationship med just denna mänskliga kroppsdel?

I en brokig mosaik bestående av gamla greker, stenålderskvinnor, Sigmund Freud, Magnus Uggla, prinsessan Törnrosa, hinduistiska gudinnor, Dogge Doggelito, biologiböcker och Stig Larsson försöker Liv Strömquist knåpa ihop en bild av det organ som Gustave Coubert kallade ”Världens ursprung”.

Albumet innehåller också den fullständiga, 40 sidor långa mens-serien Blood Mountain, som var utgångspunkt för Liv Strömquists Sommarprogram i P1.

Liv Strömquist följer äntligen upp sina tidigare succéalbum Hundra procent fett, Drift, Einsteins fru, Prins Charles känsla och Ja till Liv!. Kunskapens frukt är en historisk analys av konstruktionen av ett könsorgan som inte bara är lärorik utan också vansinnigt rolig.

Liv Strömquist slog igenom med buller och bång med succédebuten Hundra procent fett (2005) vilken följts upp av Drift (2006), Einsteins fru (2008), Prins Charles Känsla (2010) och Ja till Liv (2011). Hon är idag en av landets mest etablerade serietecknare. Liv har tidigare medverkat i P3:s Tankesmedjan. Hennes serier har kunnat läsas i bland annat Handelsnytt, Galago, Ordfront Magasin, Aftonbladet och DN På stan.Nedladdningar:425
Besök:963

Läs boken Kunskapens frukt i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Kunskapens frukt pdf download
Kunskapens frukt e-bok apple
Kunskapens frukt bok pdf svenska
Kunskapens frukt epub books download
Kunskapens frukt las online bok
svenska Kunskapens frukt pdf
Kunskapens frukt book online
Kunskapens frukt book på svenska
Kunskapens frukt audiobook svenska gratis
Kunskapens frukt pa svenska pdf free download
Kunskapens frukt på svenska pdf
Kunskapens frukt on kindle
Kunskapens frukt epub on ipad
Kunskapens frukt svenska audiobook free
Kunskapens frukt ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *